Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabor46 kérdése:
Napi 24 órát együtt?Egyedül nem mehetek sehova?
Nem, ez nem normális, ne maradj benne ilyenben.
2021. márc. 18. 21:31
a te életed, neked is van közöd hozzá, nemde?
2021. márc. 18. 21:33
Jesszus... Szép kis anya lehet. Szegény gyerek!
Én kiraknám a helyedben.
2021. márc. 18. 21:49
ha ez nem kamu, jelentkezzetek a mónika showba
2021. márc. 18. 21:55
Csak sajnálatból ne maradj vele. Főleg ne vállalj közös gyereket.
2021. márc. 18. 22:57
Miért nyáron több pénze lesz és lesz hova mennie?
2021. márc. 19. 00:02
Hat ne haragudj de egy oltári nagy paraszt bunkó vagy Te is. Tényleg kb a cigánytelepen lehet ilyet össze szedni. Róla mi a véleményem azt inkább le sem írom. Mivel te kérdezel neked írok valamit:
Mond már el légyszíves, hogy Te arra kelsz fel, hogy a "párod" lekurv..za a saját gyerekét rendszeresen és erre kiirsz ide egy kérdést? Mi a francért nem állítod le? Milyen viselkedés ez? Te pedig nagy intelligensen megfogalmazod, hogy bizonyos kételyek merültek fel benned a viselkedését tekintve az esedékes leendő közös gyerekkel szemben. Ha ez nem kamu akkor Kur.vára szégyelld magad.
Komolyan ezek szerint pont azon a szinten vagy mint ő. Mégis, hogyan tudsz elviselni ilyen viselkedést? Egy csöves, alkoholista drogos nő nem beszél így a saját kölykével..
Ja és, hogy a kérdésre is válaszoljak.. Persze, ez mindenhol így van.. Tök normális. Atya ég..
2021. márc. 19. 00:31
Szoval befogadtal egy ket gyerekes, alpari viselkedesu anyukat. Gratulalok!
2021. márc. 19. 03:12
egyedül élek (Férfi) és nem esik ki a gyomrom az éhségtől. Egyébként keress másik szakács -takarító -mosó -guminőt.
2021. márc. 19. 09:27
10/11 A kérdező kommentje:
Nem ezt igérte nem ilyennek mutatkozott első időkben.Kedves,aranyosnak látszott mondjuk a gyerekekkel akkor is igy beszélt bár én szóltam hogy ezt nem kellene.A vállalkozásban segit de azt egyedül is tudtam csinálni.Reggeltól estig dolgozom ő próbál segiteni de mondom inkább főzne,takaritana mert azzal többre mennénk mert megdöglünk a mocsokban.Én mikor főznék?3 gyereke van kicsik még azok is azt esznek amit találnak.Iskolai kaja most is van de délutánra éhesek.Tegnap se főzőtt semmit.A gyerekek a hűtőszekrényt fosztogatják.Tehát nem csak rólam van szó.Amikor egyedül éltem nem ragadt minden a mocsoktól.Lábszagos gyerekcipők,zoknik,bugyik széthajigálva a mosogatóban erjednek a lábosok,poharak,kanalak.Büdös van mint a pokolban.Szóval nem guminő meg mosogató-szakács gép.
Kapcsolódó kérdések: