Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha állandóan csókolgatom, simogatom a barátnőmet?
Ő nem mondja, hogy zavarná - de attól félek megfolytom a szeretetemmel. Még soha nem éreztem így senki iránt, mintha a függője volnék.
Félek, hogy ezzel túl könnyen megkaphatónak fog gondolni és kiábrándul, elveszti az irántam érzett vonzalmát.
Nők, nektek mi a véleményetek?
Csak társaságban ne csináld ezt, mert ez mindenhogy gáz.
Nem lehet elszakadni egy estére se egymástól blee hányinger
Én szeretem, ha megcsókol, vagy megsimogat a szerelmem, de csak módjával!:)
Qrvára meg lehet unni egy idő után, hogy úgy érzed, egy polippal vagy kapcsolatban, örökké rajtad a csápja.
Társaságban pedig - ahogy a 4-es is írta - kifejezetten gusztustalan mások számára.
Tapasztalatból beszélek, volt ilyen.
Amíg a barátnődet nem zavarja és tudtok kulturáltan viselkedni (például egy előadáson nem csókolgatod állandóan), addig semmi probléma nincs a dologgal. Az én barátom is ilyen, nagyon bújós és szeret csókolgatni amikor csak lehet.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!