Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megütött, hogy bízzak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött, hogy bízzak benne ezután?

Figyelt kérdés

nemet mondtam neki egy számára (és csak számára) fontos dologra, teljesen kivetkőzött magából, összetörte a tole kapott cuccaimat, megütött, majd két napra elment az anyjához.

Amikor hazajött úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna. Amikor kérdőre vontam, azt mondta új ember lesz, soha többet nem bánt.

De mindig ezt mondjak, nem bízom benne, pedig most nagyon kapar, olyan dolgokat is megtesz, amit az elmúlt ket évben soha, pedig sokat konyorogtem erte

2021. jún. 24. 23:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
napi femináci kamu.
2021. jún. 24. 23:37
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Sehogy, aki egyszer megteszi, az másodszor is meg fogja!

Az sem normális, hogy őrjöng, tör-zúz, de ütésre nincs mentség.

2021. jún. 24. 23:38
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
34%
#2, nem kell felizgulni, ilyenkor a bàntalmazott csalàdanyàk rég alszanak. Kamu lesz ez,ahogy #1es baràtunk írta.
2021. jún. 24. 23:43
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

2-es vagyok, és nem bántalmazott családanya, de erre minden jóérzésű ember azt mondja, hogy ne tedd.

Rengetegen élnek bántalmazó kapcsolatban, erre azt írni, hogy kamu, az butaság és empátia nélküliség.

2021. jún. 24. 23:54
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
sehogy, mert újra meg fogja tenni és ezt te is tudod! azon nyomban szakítenék vele!
2021. jún. 24. 23:55
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Miben bíznál?

Ha jól értem nem az első súlyos konfliktus

Senki nem bújik ki a bőréből.

2021. jún. 24. 23:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem bízni kell, hanem kibaxni.
2021. jún. 25. 00:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha simàn szakítani tudsz akkor szerencsés vagy.

Ha megmindod neki hogy szakítani akarsz akkor meg fog verni.

2021. jún. 25. 00:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Jellemében, személyiségében semmit sem változott 2 nap alatt amíg elment, de nem fog változni 20 év múlva sem. Képtelen kezelni az indulatait, s ha te kerülsz azok útjába, vagy te vagy a célpont akkor meg fog ütni máskor is. Döntsd el hogy kell-e neked ilyen ember vagy sem. Csak idő kérdése hogy mikor puncsol be újra egyet.
2021. jún. 25. 01:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Megütött, hogy bízzak benne ezután?

Sehogy.

teljesen kivetkőzött magából, összetörte a tole kapott cuccaimat, megütött

Kimutatta a fogafeherjet.

Amikor kérdőre vontam, azt mondta új ember lesz, soha többet nem bánt.

Ne hidd el! Ez kb. 2 kerek hetig fog tartani.

pedig most nagyon kapar, olyan dolgokat is megtesz, amit az elmúlt ket évben soha

Erre is 2 hetet adok.

2021. jún. 25. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!