Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy megütött a férjed?
A kérdező szavazást indított:
69 szavazat
1/14 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés!Viszont azt is meg kellett volna írni, hogy, aki "igen"-nel felel az mesélje el a sztorit!Úgyis anonim az oldal!
/egy félig érintett..."
2021. máj. 30. 00:49
3: Neked mi bajod van? Ha értenéd az iróniát, akkor látnád, hogy nem csak a nők elleni erőszak, hanem az áldozathibáztatás ellen is állást foglaltam.
Ha meg egy incel vagy, aki azzal próbálja aláásni a bántalmazott nőket, hogy középszerű kirohanásokat firkál nőnek kiadva magát, akkor erőltesd meg jobban a fantáziádat, mert ez elég gyenge kamu-műsor.
2021. máj. 30. 03:35
Nem fordult elő, mert én vagyok a férj :D
2021. máj. 30. 04:56
Nem, soha. Engem az apám vert gyerekkoromban és kínosan ügyeltem arra, hogy olyan párt válasszak,aki soha nem tenne ilyet.
2021. máj. 30. 06:58
Nem, soha!
Nálam az váló ok lenne! A megcsalást megbocsátottam, de ha megverne, azt biztos nem!
2021. máj. 30. 06:58
7 vagyok. Kicsi kifejtem. Tehát egyforma súlycsoport vagyok a férjemmel. Kb. egyforma magasak, súlyúak ,erősek. Tehát ha valaha mégis megpróbálná, meg tudom védeni magam.Sőt. Nekem is tetszettek a magas, nagydarab pasik, de apám veréseinek köszönhetően soha nem mertem volna férjnek ilyet választani.
2021. máj. 30. 07:05
hopp, itt töröltek egyeseket, tehát 5 és 7 vagyok
2021. máj. 30. 07:06
Nem.
Eleve egy szelíd ember, még a kutyának is azt mondja, hogy "Légy szíves Buksika menj arrébb!"
Ha mégis megőrülne, akkor az lenne az utolsó együtt töltött napunk, akárhány éve vagyunk együtt.
2021. máj. 30. 07:26
Engem az asszony vert már el, úgy komolyabban. Jogos volt, mondjuk én sosem bántanám őt.
2021. máj. 30. 09:00
Egy verés soha nem jogos. Tudjuk már magunkat kontrollálni annyira, hogy nem ütünk oda. Engem anyám vert, amikor kicsi voltam. Neki ez volt a nevelés. Megfogadtam, hogy soha senkit nem fogok megütni és soha többet senkitől nem tűröm el, hogy bántson. Az lenne az utolsó perce a kapcsolatnak.
2021. máj. 30. 10:08
Kapcsolódó kérdések: