Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előfordult már, hogy megütött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy megütött a férjed?

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Én egyszer pofoztam fel egy nőt, jogos volt. Igenis létezik a jogos önvédelem még ebben a liberális világban is
2021. máj. 30. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
10%

Még nem férjem, hanem a párom, és egyszer igen.

Nem durván, viszont jogosan, mert kivágtam a hisztit - olyan kiabálós, toporzékolós, dedó-szintet képzeljetek el. :D A miértet már én sem tudom, fezsült voltam, síkideg, és ugrottam minden szrra értelmetlenül.

Egy ideig próbált higgadtan nyugtatni, aztán háton ütött. Nem erőből, viszont ahhoz épp elég lendületesen, hogy befejezzem a hisztit.

Két éve ennek, azóta és azelőtt sem, de akkor tényleg borzalmasan viselkedtem.

2021. máj. 30. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Akkor öntsön le egy pohár hideg vízzel, de ne hátba vágjon.

Én alapvetően egyáltalán nem vagyok hisztis, sőt kifejezetten ideges leszek tőle, de egyszer én is rendeztem egy királydrámát, volt annyira intelligens az uram, hogy hátat fordított és rámcsukta az ajtót, elment a jó isten sem emlékszik már hoiva, majd kisvártatva felhívott és megkérdezte lenyugodtam-e?

Nagyon szégyelltem magam és azóta sem történt ilyen, de e nélkül is tudom, hogy robbanásig feszült helyzetben, (ha a gyerek a főszereplő akkor is ugyanígy), ha kimozdítani nem tudom a helyzetből, akkor ignorálom.

Nincsen jogos pofon, meg jogos verés, egyedül az önvédelemben lehet létjogosultsága a fizikai erőszak alkalmazásának, amikor más módon az ember nem tud védekezni.

2021. máj. 30. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, de másmiatt váltunk el
2021. nov. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!