Előfordult már, hogy ha megsértettél valakit a családodban, akkor nem érdekelte őt az, ha egész nap nem eszel és nem is szólnak hozzád?
18. Tegnap megkértem egy családtagom arra, hogy ne kommunikáljon velem, mert ezekben a hónapokban durván elfogott a depresszió (vagy mindenki nevezze, aminek akarja).
Szóval, amikor valamiért duzzog (ebben az esetben a nagyim, mert még vele maradtam a házban), akkor egyáltalán nem foglalkozik velem. Őszintén szólva SOHA nem foglalkozik velem, de ilyenkor pedig passzív agresszív velem. Rá sem ismerek. Hozzá sem lehet szólni. Azt reméltem, hogy segít kilábalni a szomorúságomból, ha elzárkózom mindenkitől, mert jól tudja, hogy mennyi minden baj összejött fél év alatt. (nem a vírus járvány)
Nagyon furán fogalmazhatok most, bocsi. Azt még hozzáteszem, hogy anyum évek óta külföldön dolgozik és már hónapok óta nem akarja látni a pofám. Nem érdeklek én már senkit.
Lehet unja a hisztit
Biztos jó buli neki is kamasz gyereket nevelni öregségére...
Inkább szeretgesd meg.
Mit nyavajogsz? Nem vagy 13 éves
18 évesen egyedül éltem mert a szülők elhagytak, suli mellett éjjel nappal dolgoztam. Inkább becsüld azt amid és akid van
28/N
Én is költözőben vagyok különben.
Igen, nekem kell elnézést kérnem tőle, hogy anyám leterhelte velem. :)
Nem nyavajgok csak feltettem egy kérdést, hogy kinél hogyan működnek a dolgok. A hiszti jelentését a te esetedben is megcáfolnám, mivel egyáltalán nem ismered a személyiségem.
Bocs, de az nem lehet, hogy a nagymama éppen a te kérésedet tartja tiszteletben ezzel?
"megkértem egy családtagom arra, hogy ne kommunikáljon velem"
"Hozzá sem lehet szólni."
Teljesen mindegy hogy nem a te hibád hogy anyád lerakott nála.... Ez tény
Attól még nem jelenti azt hogy neki ez könnyű.
Ez már nem az ő feladata lenne mégis ő birkózik meg ezzel nyilván mert szeret....
Szóval gondolkozz el kicsit.
Vagy akkor miért nem költözöl ki külföldre édesanyádhoz?
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!