Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a barátnőm ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Mert a regi szobámba vettem egy asztali lámpát kozben meg most akarnank összeköltözni2021. márc. 8. 15:33
1/20 anonim válasza:
Mi köze van egy lámpának a költözéshez és annak mi a köze az ütéshez?
2/20 anonim válasza:
Te férfi vagy, neked sem a mai napon, sem máskor nem jár figyelem. Le leszel hordva férfiatlannak, bénának, aki nem tud kiállni magáért. Nem ugrik neked tucatnyi ellenkező nemű segíteni, próbálkozni, felkarolni téged.
3/20 anonim válasza:
Ha ő feljogosítva érzi magát arra, hogy megüssön, mert nem neki tetsző módon haladnak a dolgok, akkor te pedig érezd magad feljogosítva arra, hogy otthagyd. Ennyi a történet. Nő vagyok, sosem tűrném el senkinek, hogy megüssön, és fordítva is így kéne működnie.
4/20 anonim válasza:
Az egyik elvem, hogy az első fizikai bántásnál kilépek a kapcsolatból.
Ha összeköltöznétek, csak rosszabb lenne. Gondolj bele, félreért valamit, és meg sem beszéli, hanem egyből üt.
5/20 anonim válasza:
Eszedbe se jusson összeköltözni vele! Szakítás, tiltás, aki egyszer üt máskor is fog.
6/20 anonim válasza:
Aki ennyiért - vagy igazából bármiért - megüti a párját, azt minél hamarabb ott kell hagyni. (Amúgy egyáltalán nem értem - szükséged volt egy lámpára, amit gondolom nem szuperragasztóztál oda a falhoz, hanem magaddal tudtad volna vinni az új lakásba??)
7/20 anonim válasza:
Én értem az összefüggést : a barátnő azért ütötte meg, mert a saját szobájába vett egy lámpát, női aggyal ez azt sugallta neki, hogy mégse akar vele össze költözni, mivel a saját szobájába vett valamit, és gondolta hogy akkor azt majd ott is akarja használni, nem vele, egy közös lakásban.
8/20 anonim válasza:
#7. Én is értem az összefüggést, de sem ezért, sem másért nem ütjük meg a másikat.
Egy normális ember azt csinálta volna, hogy megosztja a párjával a kételyeit, nyíltan rákérdez, hogy akar-e összeköltözni. Nem pedig üt, mint a bolondóra.
9/20 anonim válasza:
Én biztos nem költöznék össze egy idegbeteggel.
10/20 A kérdező kommentje:
Szakítani szeretnék vele,szerintetek vegyek még szakitas előtt neki virágot?
2021. márc. 8. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!