Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátnőm ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátnőm ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Mert a regi szobámba vettem egy asztali lámpát kozben meg most akarnank összeköltözni

2021. márc. 8. 15:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Mi köze van egy lámpának a költözéshez és annak mi a köze az ütéshez?
2021. márc. 8. 15:37
 2/20 anonim ***** válasza:
6%
Te férfi vagy, neked sem a mai napon, sem máskor nem jár figyelem. Le leszel hordva férfiatlannak, bénának, aki nem tud kiállni magáért. Nem ugrik neked tucatnyi ellenkező nemű segíteni, próbálkozni, felkarolni téged.
2021. márc. 8. 15:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő feljogosítva érzi magát arra, hogy megüssön, mert nem neki tetsző módon haladnak a dolgok, akkor te pedig érezd magad feljogosítva arra, hogy otthagyd. Ennyi a történet. Nő vagyok, sosem tűrném el senkinek, hogy megüssön, és fordítva is így kéne működnie.
2021. márc. 8. 15:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik elvem, hogy az első fizikai bántásnál kilépek a kapcsolatból.

Ha összeköltöznétek, csak rosszabb lenne. Gondolj bele, félreért valamit, és meg sem beszéli, hanem egyből üt.

2021. márc. 8. 15:45
 5/20 anonim ***** válasza:
98%
Eszedbe se jusson összeköltözni vele! Szakítás, tiltás, aki egyszer üt máskor is fog.
2021. márc. 8. 15:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyiért - vagy igazából bármiért - megüti a párját, azt minél hamarabb ott kell hagyni. (Amúgy egyáltalán nem értem - szükséged volt egy lámpára, amit gondolom nem szuperragasztóztál oda a falhoz, hanem magaddal tudtad volna vinni az új lakásba??)
2021. márc. 8. 15:50
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Én értem az összefüggést : a barátnő azért ütötte meg, mert a saját szobájába vett egy lámpát, női aggyal ez azt sugallta neki, hogy mégse akar vele össze költözni, mivel a saját szobájába vett valamit, és gondolta hogy akkor azt majd ott is akarja használni, nem vele, egy közös lakásban.
2021. márc. 8. 15:53
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#7. Én is értem az összefüggést, de sem ezért, sem másért nem ütjük meg a másikat.

Egy normális ember azt csinálta volna, hogy megosztja a párjával a kételyeit, nyíltan rákérdez, hogy akar-e összeköltözni. Nem pedig üt, mint a bolondóra.

2021. márc. 8. 15:58
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Én biztos nem költöznék össze egy idegbeteggel.
2021. márc. 8. 16:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Szakítani szeretnék vele,szerintetek vegyek még szakitas előtt neki virágot?
2021. márc. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!