Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megütött a párom. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a párom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben többet veszekszünk mint korábban. Van hogy karmolok/harapok de fogjon le akkor vagy valami nem normális az hogy visszaüt egy nőnek ráadásul arcon. Ami érzem, hogy belül felrepedt. Menjek rendőrségre, csinálnak valamit? Vagy csak szakítsak vele??
2020. febr. 10. 15:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem megérdemlitek egymást, maradjatok együtt.
2020. febr. 10. 15:40
 2/27 anonim ***** válasza:
36%
Valami oka csak volt gondolom?
2020. febr. 10. 15:40
 3/27 anonim ***** válasza:
31%
Egy pasi legyen domináns nem?? Én tényleg nem értem a mai "nőket" :"D
2020. febr. 10. 15:41
 4/27 anonim ***** válasza:
96%
Karmolsz és harapsz? AKkor ne a rendőrségre menj, hanem pszichiáterhez! Már ha igaz a sztori.
2020. febr. 10. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Tehat te neked nem kell uralkodnid magadon de neki igen mert ő férfi? Hülye vagy te?
2020. febr. 10. 15:43
 6/27 A kérdező kommentje:
Vádaskodott hogy nem vagyok képes egy banki ügyet elintézni (túlóráznom kellett utána barátaimmal találkoztam akikkel havonta egyszer bocs), és nem tudja hogy motiváljon az életre... én annyit mondtam, hogy ő meg lehetne az ágyban motiváltabb mert ettől vagyok feszült, ami részben igaz is, erre ütött meg
2020. febr. 10. 15:43
 7/27 anonim ***** válasza:
90%
Én nem értem a mai nőket. Karmolsz, harapsz?? Mit vársz? -.-"
2020. febr. 10. 15:44
 8/27 anonim ***** válasza:
73%
Ritka, hogy valaki megérdemelje a pofont, de te pont ide tartozol. Ha van pofád karmolni és harapni, akkor bizony megérdemled, hogy pofán vágjon, akár ököllel is. Undorító alja selejt vagy, hagyd ott, remélhetőleg a következő pasid be is töri a kis pofikádat, talán attól leállsz.
2020. febr. 10. 15:48
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Olyan vagy mint az exem, ő is ütött rugott harapott karmolt, sajnos nem ütöttem vissza csak el loktem és lefogtam. Minden percét bánom h nem pofoztam fel. Kezeltesd magad, mert ez nem normális. ÉS mert egyszer Találkozol majd olyannal akit nem érdekel hogy te ,, nő'' vagy és lehet agyon ver majd és rajossz h ezt nem mindenkivel lehet megtenni. Ki támadott elsőnek?
2020. febr. 10. 15:53
 10/27 anonim ***** válasza:
95%

Szakíts vele, és kész. A rendőrségi hercehurca neked se hiányzik. Látleletet vetetni harapásról és karmolásról is lehet ám...

Aztán meg maradj egyedül inkább, ez a párkapcsolatosdi nem való neked, nem érted a lényeget.

2020. febr. 10. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!