Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a párom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben többet veszekszünk mint korábban. Van hogy karmolok/harapok de fogjon le akkor vagy valami nem normális az hogy visszaüt egy nőnek ráadásul arcon. Ami érzem, hogy belül felrepedt. Menjek rendőrségre, csinálnak valamit? Vagy csak szakítsak vele??2020. febr. 10. 15:39
11/27 anonim válasza:
Fúú, hallod... Még csak nem is ismerlek, de már így is irritál a stílusod
12/27 anonim válasza:
Már így látatlanban is szimpatikusabb a párod, mint te kedves kérdező!
14/27 anonim válasza:
Ha feljelentenél emiatt, akkor én is betörném a pofád, legalább legyen alapja.
15/27 anonim válasza:
Bicskanyitogató egy stílusod van . Életképtelen vagy elintezni egy dolgot, majd utána karmolsz, harapsz..majd utána itt picsogsz. Nőként mondom, hogy én meg is tépnélek.
16/27 anonim válasza:
Na ilyen "nőtől" mentsen meg az a magasságos jóisten!
17/27 anonim válasza:
Ha te nekitamadsz harapsz és karmolsz mir kepzelsz?
Nem csoda hogy visszaütött sokan erre fogjak hogy jah not megütni nem de latram mikor a nő pofozta le a paist azt szabad ???
18/27 anonim válasza:
Teged nem megütött a parod, hanem megvedte önmagat, mialatt TE ratamadtal, mert egy idegbeteg picska vagy, aki harap, karmol mint a veszett allat.
19/27 anonim válasza:
...” én annyit mondtam, hogy ő meg lehetne az ágyban motiváltabb mert ettől vagyok feszült, ami részben igaz is, erre ütött meg”
Kihagytad hogy:
Mind ekozben karmoltal es haraptal... mivel ezt irtad!? De Minek is? :D ennyire nem birod a kritikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!