Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megütött. Indokolt volt? Egyáltalán van olyan eset, amikor indokolt?
Az egyenjogúság híve vagyok, hogyha én megütöm a páromat (eddig 2szwr fordul elő) akkor én se szólok egy szót se, hogyha visszaüt. Viszont mostanában nagyon sokszor megteszi, hogyha veszekedünk, vagy hogyha olyat mondok, ami neki nem tetszik. Természetesen nem minden nap, de 1-2hetente már előfordul.
Ma is hatalmasat veszekedtünk, nagyon borzalmas dolgokat mondott rám, ler. bancozott,azt mondta, az előző barátnője testileg-lelkileg sokkal jobb volt nálam és nem érti, miwrt szakított vele. Aztán kicsit lenyugodtunk mindketten, mondtam, hogy mondja el, mi bántotta. Elmondta, én végighallgattam, aztán szerettem volna én is elmondani. Erre kiakadt, hogy én nem értem meg s nem bírom annyiban hagyni. Megütött, többször is, egyszer oldalba is és mpst először annyira, hogy még mindig rettenetesen fáj. Természetesen a veszekedés legalább annyira az én hibám is volt, mint az övé. De indokolt volt ez?
Másrészt majdnem 3éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és régen hihetetlen rendes volt, sokkal többet tett a kapcsolatunkért, mostmár én teszek többet. Ezen kívűl nekem elég rossz kapcsolatom van az anyámmal, sokszor segített.
Ráadásul 1hét múlva költöznénk össze a lakásba, amit a nagyszüleim vettek nekem. Az én városomba, mivel eddig úgymond "távkapcsolatban" éltünk, 200km-re egymástól, de én heti legalább 4napot itt töltöttem vele,még magántanuló is lettem emiatt.
Most mit tegyek???
Kérlek az ilyen válaszokat, hogy "ha elviseled, meg is érdemled" és "hogy lehetsz ilyen hülye" kerüljétek. Nem olyan egyszerű ez a kérds, hogyha az érzelmeket is belekalkuláljuk meg a költözéses szituácuót. Reméltem, hogy az összeköltözéssel minden még jobb lesz. Amikor nem veszekszünk, annyira jó... Úgy érzem, ő miatta nem teljesen egy rakás szar az életem...
19l
20f
Na haragudj de ezen nevettem...
Nem, a költözéssel ezerszer rosszabb lesz minden. Ott nem lesz már olyan, hogy nincs veszekedés, még a mostaninál is ezerszer több veszekedésre okot adó szituáció lesz. NE KÖLTÖZZ ÖSSZE VELE! Menekülj.
A párod egyáltalán nem szeret téged, a kapcsolat egy rakás szar, gyakorlatilag félholtra ver. Mégis mi az anyámból gondolod, hogy ez normális vagy hogy változni fog??? Oké oké nem kérsz ilyen kommentet de erre nincs más válasz, egyszerűen hülye vagy.
Ne haragudj, de senkinek nincs joga ütlegelni a másikat. Neked is eljárt anno a kezed, felhatalmazva érezte magát ő is, az hogy ki hányszor, kb édesmindegy.
Mindketten eléggé nagy parasztok vagytok, már bocs.
A kapcsolat meg egy rakás szar, ki kell lépni.
Egyenjogúság vagy sem, ütni sehogy sem elfogadott!
30n
:D
Az összeköltözés csak harmónikus kapcsolatoknak való. Mivelhogy komoly érzelmi hullámvasútat okoz. Megszűnik a privát szféra, vagyis összeolvad máséval. Nem lehet kifejezetten elvonulni, nem lehet egyedül lenni, rettentő sok dolog ütközhet, kezdve a rendrakással, bezárva akármilyen szokással.
Én már három nővel éltem együtt. Mindhárom rengeteg komrpomisszumot követelt.. mindkettőnk részéről. Ami nem megugorhatatlan, de ha már úgy is a másik agyára megy valaki ha nincsenek a hosszú hétvégéken.. vagy csak egy átlagos nap végén együtt.. akkor mi lesz akkor ha ez megváltozik? Kés?
És tudom, nem szeretnéd ezeket a válaszokat, de.. Nekem most született kislányom. Már eddig is pipás lettem ha gyerekeket vagy időseket, vagy akármilyen szemlátomást jóval gyengébb emberrel kötekednek, nőket bántalmaznak. Most ez még inkább felhüdít. Egy ilyen 20 éves nyikhaj fiúcskával komolyan elbeszélgetnék.. és tuti nem tenné zsebre azt a lelki terrort amit kapna. Ami nem is nehéz. Tekintve, hogy a végső fegyevere a fizikai erőszak. Ami a legtöbb ember ellen nem bevethető. Mivel szerencsétlen, gyenge és szar alak. Jellemtelen.
A verés kizárólag önvédelemből indokolt.
Én már az első ler|bancozás után otthagytam volna, de úgy látszik, te partner vagy a veszekedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!