Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megütött. Indokolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megütött. Indokolt volt? Egyáltalán van olyan eset, amikor indokolt?

Figyelt kérdés

Az egyenjogúság híve vagyok, hogyha én megütöm a páromat (eddig 2szwr fordul elő) akkor én se szólok egy szót se, hogyha visszaüt. Viszont mostanában nagyon sokszor megteszi, hogyha veszekedünk, vagy hogyha olyat mondok, ami neki nem tetszik. Természetesen nem minden nap, de 1-2hetente már előfordul.

Ma is hatalmasat veszekedtünk, nagyon borzalmas dolgokat mondott rám, ler. bancozott,azt mondta, az előző barátnője testileg-lelkileg sokkal jobb volt nálam és nem érti, miwrt szakított vele. Aztán kicsit lenyugodtunk mindketten, mondtam, hogy mondja el, mi bántotta. Elmondta, én végighallgattam, aztán szerettem volna én is elmondani. Erre kiakadt, hogy én nem értem meg s nem bírom annyiban hagyni. Megütött, többször is, egyszer oldalba is és mpst először annyira, hogy még mindig rettenetesen fáj. Természetesen a veszekedés legalább annyira az én hibám is volt, mint az övé. De indokolt volt ez?

Másrészt majdnem 3éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és régen hihetetlen rendes volt, sokkal többet tett a kapcsolatunkért, mostmár én teszek többet. Ezen kívűl nekem elég rossz kapcsolatom van az anyámmal, sokszor segített.

Ráadásul 1hét múlva költöznénk össze a lakásba, amit a nagyszüleim vettek nekem. Az én városomba, mivel eddig úgymond "távkapcsolatban" éltünk, 200km-re egymástól, de én heti legalább 4napot itt töltöttem vele,még magántanuló is lettem emiatt.

Most mit tegyek???

Kérlek az ilyen válaszokat, hogy "ha elviseled, meg is érdemled" és "hogy lehetsz ilyen hülye" kerüljétek. Nem olyan egyszerű ez a kérds, hogyha az érzelmeket is belekalkuláljuk meg a költözéses szituácuót. Reméltem, hogy az összeköltözéssel minden még jobb lesz. Amikor nem veszekszünk, annyira jó... Úgy érzem, ő miatta nem teljesen egy rakás szar az életem...

19l

20f

2019. aug. 26. 22:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
80%
Sok boldogsàgot boxzsàkként. Gratula. Amúgy nem, nem bonyolult. Megütött egyszer...meg fog innentől màskor is, és azt màr köszönd meg magadnak. Ha neked még kérdés hogy vele maradj- e bàntalmazàs, megalàztatàs utàn...hàt szíved joga, de borzasztó igénytelen vagy, az önbecsülés hiànyàról nem is beszélve. Érzelmek? Mit lehet szeretni azon aki fàjdalmat okoz? Beteg dolog!
2019. aug. 26. 22:34
 22/33 anonim ***** válasza:
91%
Érdekelne, hogy neked mik az elképzeléseid: milyen egy jó párkapcsolat?
2019. aug. 26. 22:34
 23/33 anonim ***** válasza:
90%
És a nagyszüleid? Hiszen ők vették a házat, akkor rájuk számíthatsz nem?
2019. aug. 26. 22:35
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23 As vagyok.

Amúgy tényleg jobb lenne szakitani. Tudom könnyű mondani, mert a remény mindig ott lesz bennünk hogy majd megváltozik, majd jobb lesz, és a többi . De ez csak akkor működik ha a másik is akarja. Viszont szerintem a párod nem akar változni. Tudod lehet hogy nélküle egyedül leszel, vagy egyedül érzed magad majd, de még mindig jobb egyedül lenni, mint kinlódni egy olyan ember mellett aki nem szeret, és nem is becsül. Majd úgy is találsz valaki olyat aki még fog becsülni és szeretni fog. Remélem minél hamarabb megtalálod ezt az embert. :)

2019. aug. 26. 22:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"Kérlek az ilyen válaszokat, hogy "ha elviseled, meg is érdemled" és "hogy lehetsz ilyen hülye" kerüljétek."

Oksi. Tessék két másik válasz:

Szakíts

Tűrj

Erre mást nem lehet írni. Mit vártál mit fognak írni az emberek?

2019. aug. 26. 23:55
 26/33 A kérdező kommentje:

Bár senkinek semmi köze ehhez, akkor leírom a kis megmondóembereknek:

Évekig depressziós voltam, evészavaros, nagyon mélyen voltam és a mostani párom segített ki belőle. Régen ő volt a legbirkatürelműbb ember, akit csak ismertem. Az első ember, aki tisztelt és meghallgatta a véleményemet ténylegesen. Azóta valami félrement. Anyámmal rossz a kapcsolatom, értsd: mentálisan és lelkileg tönkretesz, hogyha egy légtérben vagyok vele. A nagyszüleim nagyon rendes emberek, de konfliktuskerülőek, ezért nem állnak ki mellettem anyámmal szemben. Apámmal 2éve nem beszéltem.

És igen, szeretem, nem véletlenül szerettem bele. Intelligens, kreatív, szerethető ember és az elején mégcsak elvétve sem volt agresszív. Igen, én is tettem rossz dolgokat, ő is tett. Mostanra elvadult a helyzet. Amikor nincs veszekedés, ő a legjobb ember, akit el lehet képzelni. Figyelmes, segítő, érdeklődő, családközpontú, hűséges. Szóval aki még nem volt ilyen helyzetben, annak üzenem:sajnos nem ilyen egyszerű. Nem fekete-fehér semmi.

A többieknek pedig köszönöm. Akármennyire is fáj, valószínűleg vége lesz. Én kihozom belőle a legrosszabbat, ő pedig belőlem.

2019. aug. 26. 23:57
 27/33 1112 ***** válasza:
87%
Még nem olvastam el a kérdés kifejtését, de szerintem nem létezhet olyan indok, ami alapján jogos lenne, hogy valaki megüt valakit. Főleg, ha állítólag szereti.
2019. aug. 26. 23:58
 28/33 anonim ***** válasza:
78%
Fiatalság bolondság! Sok sikert az életben! XD
2019. aug. 27. 00:15
 29/33 anonim ***** válasza:
88%
Szóval csak mert segített neked, ezért te tűrnéd az ilyen szintű aljassàgot amit megtett veled? Hàt sok boldogsàgot hozzà.
2019. aug. 27. 00:17
 30/33 anonim ***** válasza:
77%
Ha beengeded jó hülye leszel!
2019. aug. 27. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!