Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok, ti mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok az ilyen fajta férfiakról?

Figyelt kérdés
Gondolok itt azokra, akik a papucs pasik ellentétjei. Akik dominálnak egy kapcsolatban, és itt most nem az asszonyverő ultra hímsovinisztákra gondolok, hanem arra a pici rétegre, akik azért megadják a tiszteletet nektek és szeretnek bennetek, de éreztetik hogy ti egy kicsit alájuk vagytok rendelve, és hogy ők az urak a háznál. Persze ebbe a szerepbe nem egy 52 kg-os full capes kisfiút kell elképzelni, hanem rendes éretteb férfiakat. Mi a véleményetek róluk? Vagy inkább a papucsok vonzanak titeket?
2021. jún. 23. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem ismerek ilyet. Vagy papucs, vagy érezteti, hogy a nő alá van rendelve.

Egyik sem elfogadható számomra. Otthonról én azt a mintát hozom, ahol a férfi megadja a szeretet és a tiszteletet a felesége iránt és ebbe nem fér bele az, hogy érzékeltet bármiféle alárendeltséget.

2021. jún. 24. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem tetszene, mert én is domináns személyiség vagyok. Jöhet az a papucs
2021. jún. 24. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!