Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok az ilyen fajta férfiakról?
Az a gond amit az első ír, az egyenlőség.
2 ember szavazásnál, ha az egyik azt mondja fekete, a másik fehér, akkor ki és mi alapján nyert? Valamelyik behódol.
Példák:
"Anyukám ide fog költözni." "F@xt fog!"
"Kell egy új kocsi, egy kombi vagy SUV." "Ja, kell, de nem tanyán vagyunk, hogy SUV legyen, és nincs zöldséges boltunk sem, így a kombi is kilőve. Sportkocsi lesz."
"Fehér legyen a fal." "Marad a mostani kék, mert drága a festő"
Na, ki dönt? Kinek van igaza? Jó, nyilván annak, aki a lóvét keresi.
Nem akarok papucs partnert, de olyat se, aki szerint én alárendelt vagyok csak azért, mert ő a férfi. Olyan kapcsolatot szeretnék, ahol egyenlő felek vagyunk és ilyenben vagyok most is, teljesen működőképes koncepció.
Nyilván nem értünk mindig mindenben egyet, de megbeszéljük, érvelünk, kompromisszumot kötünk, ha olyan és van, mikor az egyik fél végül enged, de ez kölcsönös, nem mindig az egyikünknek kell. Senki nem jeleni ki, hogy márpedig ez így lesz, mert ő ezt mondta. Szóval a példáid nem jók 2-es, ezeket is mind meg lehetne beszélni egyenlő felekként.
Kuka. Az első gyanús megnyilvánulásánál lapát volt mindig az ilyeneknek. Hálistennek már egyre kevesebb ilyen surmó van, főleg az értelmiségi, városi fiatalok között, a világ változik!
41N
Az a véleményem, hogy vagy ilyen családban nőtt fel és ezt látta azért ilyen, vagy alapból ilyen irányítós típus.
Ha nem ilyent preferálok, akkor nem lesz a papucs automatikusan a másik opció.
Vannak olyan férfiak akik társként, partnerként tudnak tekinteni a nőre. És a mai világban ez a legműködőképesebb koncepció tekintve, hogy mindkét félnek ugyanúgy oda kell magát tenni munkába, otthoni teendőkben és a banki, hivatali ügyeknél is kettőtökkel állnak szóba, nem pedig külön-külön, tehát össze kell játszani.
És egy tanács: amelyik csajt "uralni" kell az vagy lelkileg is problémás vagy nem nőtt még fel. Bármelyik is, nagyon nehéz komolyabb kapcsolatban egyről a kettőre haladni vele.
9.-nek.
Oké, egymás érzelmi, és gondolati világának feltárása a témával kapcsolatban miként oldja meg, hogy én viszek haza 600-at, a párom 350-et. Kocsit akarunk, én Ford Mustangot, ő meg Opel kombit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!