Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a barátotoktól/férjetektől kapnátok egy bőrhatású/műbőr feszülősebb fajta ruhát, amúgy igényes, csinos és jól állna, annak örülnétek? Felvennétek ha vele mentek valahova?
Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 21:49
1/11 anonim válasza:
Nem örülnék és nem hordanám. Szerencsére a páromnak eszébe sem jutna nekem ruhát venni...
2/11 anonim válasza:
Nem, mert abban kilátszana a felesleg a pocimon😅
3/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy létezik az a műbőr ruha, amit én igényesnek, vagy csinosak találnék. Ha valahogy a párom találna olyat, amit annak látok és tényleg jól is áll, akkor felvenném, de nem látok erre esélyt.
4/11 A kérdező kommentje:
Tegyük fel h nincs felesleg jó alakotok van és jól mutatna
2021. máj. 30. 21:54
5/11 anonim válasza:
Nincs felesleg rajtam,jó alakom van,és volt rajtam ilyen ruha. De totálisan zárt,térdig érő. Simán fel lehet venni ilyet.
6/11 anonim válasza:
Ha jó alakom lenne akkor simán, illik a gothosabb stílusomhoz. De csakis a párom mellett merném felvenni.
7/11 anonim válasza:
Miért ne vennék fel egy fasza szexi cuccot?? Nem értem teljesen a kérdést.
8/11 anonim válasza:
Eleve sci-fi kategória hogy egy férfi ruhát vesz segítség nélkül, nem nagyon próbálkoznak, de hogy ilyen olcsó műanyagot... nekem még nem volt ilyen pasim és nem is akarok. Gondolom te a pasi vagy. Hát akkor elmondanám hogy max. az olyan örül csak ilyennek aki amúgy is így öltözik, nem a Zarából, Mangoból vagy egyéb stílusabb üzletekből. Én nem örülnék egy ilyen akril kukászacskónak a Cosmos fashionból, Mayo chixből vagy a piacról.
És az is kérdés hol kéne megjelenni vele benne? Jobb helyeken biztos nem...
Szóval nem jó ötlet menő csajnak ilyen olcsó vackot venni. De ha egyébként is ilyeneket hord akkor hajrá.
10/11 anonim válasza:
Van műbőr ruhám. Viszont, azt én magam választottam. Bár végülis mondhatjuk, hogy a férjem vette, mert az ő hitelkártyájával fizettem ki. :D Viszont ez egy teljesen átlagos, nem túl feszülős ruha, térdig ér és egyáltalán nem kihívó. Gondolom, te nem ilyenre gondolsz. Olyat amire gondolsz, nem vennék fel. A férjem egyébként már rég megtanulta, hogy ne vegyen nekem ruhákat, mert úgyis a szekrény mélyén végzik. Ruhákra nagyon kényes vagyok, tényleg csak azt veszem fel ami nekem tetszik, és nem csak a vállfán, hanem magamon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!