Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez együttélés, vagy társas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez együttélés, vagy társas kapcsolat? Lehet ennek jövője?

Figyelt kérdés
Tudom ezt nehéz lehet megítélni. Elég bonyolult kapcsolatban élek egy férfival 2016 óta. A korkülönbség közöttünk 16 év, én vagyok a fiatalabb. Már az összeköltözésünk előtt jó pár évvel korábban szeretett volna összejönni velem, rengeteget írt magáról, és mindig keresett, de akkor engem még zavart ekkora korkülönbség. Ezután eltelt pár év, hogy nem beszéltünk. Aztán nálam családi tragédia történt, egyedül maradtam. Ekkor felkeresett és felajánlotta hogy lakjak nála. Telt múlt az idő, úriember volt, úgy nem közeledett csak kb 1 évvel később kezdett közeledni, úgy, hogy még a barátnőmtől is tanácsot kért, hogy tehetne boldoggá. Hamarosan összejöttünk, minden jó volt. Viszont úgy 2 éve már elkezdte pedzegetni lassan külön kellene költöznöm. Lassan kezdett elhidegülni, volt hogy 4 havonta volt testi kapcsolat. Nem tudom mi lehet a gond, beszélni nem szokott róla, ha kérdezem csak tereli a témát. Most január óta kér tőlem anyagi hozzájárulást havonta, eddig nem fogadott el pénzt mikor felajánlottam. Ami még jelentőségteljes lehet az az, hogy születésnapra, se valentinnapra se semmilyen ünnepre nem kaptam tőle semmit. Én adtam naki karácsonyra és születésnapjára is ajándékot ( minden évben) volt hogy a karácsonyi ajándékát 1 hónappal később bontotta fel. Szóval most én próbálom hevíteni a tüzet a kapcsolatunkban, én kezdeményezek nála. Sokszor elutasítást és nemet kapok tőle. Most is felajánlottam utazzunk el valahova, én állnám a szállást is, intéztem volna mindent, el is kezdtem a szervezést, erre ma leállított azzal, hogy inkább csak a közelbe menjünk, ha jó lesz az idő. Megbánt ezekkel a dolgokkal, hogy elutasít minden közös programot, pl közös sportolást is. Egyszer kérdeztem is, hogy hogyan tekint rám , és akkor azt válaszolta lakótársként! Meg, hogy kettősség van benne: van, mikor inkább úgy érzi olyan, mintha a lánya lennék! Ez nagyon fáj nekem és nem értem. Én sokat fejlődtem a közös kapcsolatunkban, sportolok minden nap, ő szeretette meg velem a biciklizést, jó munkahelyem van, sok önfejlesztő könyvet, videót hallgatok, hogy még jobb legyek. De úgy látom mégse vagyok elég jó már úgy, hogy társként tekintsen rám. Azt tudom, hogy előttem volt egy nagy szerelme, aki nagyon megviselte, mikor elutasította. Úgy érzem az exe árnyékában élek, van hogy önkéntelenül említi a nevét. Persze azt mondja nem jelent neki semmit, sőt haragszik rá. Annak a lánynak már családja és kisbabája van. Én is szeretnék már családot, gyereket. Ha valaki volt már hasonló helyzetben mit tett? Volt aki szerint hadjam ott, aztán meglátom, hogy teper- e utánam, mint anno az exe után. Most nagyon boldogtalan vagyok, és magányosnak érzem vele, de félek az egyedülléttől is. Köszönöm, ha elolvastad, és a válaszokat.

2021. jún. 14. 17:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Legyen az a cél, hogy be tudj költözni. Akármilyen állapotok vannak, ha van víz, villany, mosógép, tűzhely, meg egy ágy, akkor élhetsz ott.
2021. jún. 14. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy évek kérdése a felújítás, nagyon rosszul hangzik. Nem tudhatjuk, milyen állapotok uralkodnak, de amit a 11-es írt, azt kellene tartanod.

Nincs igényed arra, hogy új életet kezdj? Most úgy érzed, szereted, de valójában nem is igazán akartál vele lenni, csak megszoktad és ragaszkodsz hozzá.

Kezdj új életet külön lakásban és keress új párkapcsolatot.

2021. jún. 15. 08:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Az a baj attól félek, ha szétmegyünk, soha többé nem találkozhatok vele, és nem találok még egy olyan motiváló embert, mint ő. Miatta lettem az évek során jobb ember, sokat változtam, fejlődtem melette. Nincs a környezetemben még egy ilyen férfi. Mert ő nagyon okos, figyelmes, mindig új dolgokba vág bele, rengeteg minden érdekli. Én is ilyen vagyok, mindig szeretek tanulni, kísérletezni, pl most görkorizni tanulok, erre ő megkereste az ő saját régi görkoriját és már este gurult vele 🙂 Lehet jobban nyitnom kell az egész világ felé, ismerkedni de félek nem találok még egy olyat, mint ő, vagy legalább is őt keresném mindenkiben.
2021. jún. 15. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13 Én továbbra is azt gondolom, hogyha nála laksz, akkor a kapcsolatotok nem fog javulni, csak egyre aktívabban fog próbálni lerázni.

Ha megnézed, akkor öt évet laktatok együtt, ebből egy alatt fűzött, kettő alatt összejöttetek és meg is unta. Utána még két év volt, amíg már csak te ragaszkodtál a kapcsolatba. Ebből nekem az jön le, hogy addig vagy érdekes, amíg ő fut utánad, utána ha te ragaszkodsz, akkor beleun a kapcsolatba, mert azt sem mondhatjuk, hogy nem ismert előtte.

Nem biztos, hogy menthető ez az egész, de ha igen, akkor nem úgy, hogy ott maradsz, hanem úgy, hogy az exéhez hasonlóan elérhetetlenné válsz.

2021. jún. 15. 10:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy rengeteg ilyen férfi van mint amilyen tulajdonságokkal rendelkezőt te keresel. RENGETEG. Felszállsz a buszra és már ott van 10. 30 körül vagyok, nem okozhat gondot neked a pártalálás. Saját lakásod is van. Nem tudom hogy nem tudsz még oda költözni, de ez lényegtelen.

Csak nézz körül a világban, munkahelyeden, vagy ahol sportolsz, biztos találsz egy korodbeli srácot :) Nem kell ezt erőltetni ami most van.

2021. jún. 15. 23:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, igaza van 15-ösnek, én is voltam ilyen helyzetben, hogy azt hittem, valami pótolhatatlan, megismételhetetlen dolog, ami történik velem, de nem volt igaz. Csak a lila köd miatt gondoltam ezt. A srác jól írja, ne hidd, hogy senki mással nem tudod jól érezni magad majd. Ez nem működik.
2021. jún. 16. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!