Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez együttélés, vagy társas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez együttélés, vagy társas kapcsolat? Lehet ennek jövője?

Figyelt kérdés
Tudom ezt nehéz lehet megítélni. Elég bonyolult kapcsolatban élek egy férfival 2016 óta. A korkülönbség közöttünk 16 év, én vagyok a fiatalabb. Már az összeköltözésünk előtt jó pár évvel korábban szeretett volna összejönni velem, rengeteget írt magáról, és mindig keresett, de akkor engem még zavart ekkora korkülönbség. Ezután eltelt pár év, hogy nem beszéltünk. Aztán nálam családi tragédia történt, egyedül maradtam. Ekkor felkeresett és felajánlotta hogy lakjak nála. Telt múlt az idő, úriember volt, úgy nem közeledett csak kb 1 évvel később kezdett közeledni, úgy, hogy még a barátnőmtől is tanácsot kért, hogy tehetne boldoggá. Hamarosan összejöttünk, minden jó volt. Viszont úgy 2 éve már elkezdte pedzegetni lassan külön kellene költöznöm. Lassan kezdett elhidegülni, volt hogy 4 havonta volt testi kapcsolat. Nem tudom mi lehet a gond, beszélni nem szokott róla, ha kérdezem csak tereli a témát. Most január óta kér tőlem anyagi hozzájárulást havonta, eddig nem fogadott el pénzt mikor felajánlottam. Ami még jelentőségteljes lehet az az, hogy születésnapra, se valentinnapra se semmilyen ünnepre nem kaptam tőle semmit. Én adtam naki karácsonyra és születésnapjára is ajándékot ( minden évben) volt hogy a karácsonyi ajándékát 1 hónappal később bontotta fel. Szóval most én próbálom hevíteni a tüzet a kapcsolatunkban, én kezdeményezek nála. Sokszor elutasítást és nemet kapok tőle. Most is felajánlottam utazzunk el valahova, én állnám a szállást is, intéztem volna mindent, el is kezdtem a szervezést, erre ma leállított azzal, hogy inkább csak a közelbe menjünk, ha jó lesz az idő. Megbánt ezekkel a dolgokkal, hogy elutasít minden közös programot, pl közös sportolást is. Egyszer kérdeztem is, hogy hogyan tekint rám , és akkor azt válaszolta lakótársként! Meg, hogy kettősség van benne: van, mikor inkább úgy érzi olyan, mintha a lánya lennék! Ez nagyon fáj nekem és nem értem. Én sokat fejlődtem a közös kapcsolatunkban, sportolok minden nap, ő szeretette meg velem a biciklizést, jó munkahelyem van, sok önfejlesztő könyvet, videót hallgatok, hogy még jobb legyek. De úgy látom mégse vagyok elég jó már úgy, hogy társként tekintsen rám. Azt tudom, hogy előttem volt egy nagy szerelme, aki nagyon megviselte, mikor elutasította. Úgy érzem az exe árnyékában élek, van hogy önkéntelenül említi a nevét. Persze azt mondja nem jelent neki semmit, sőt haragszik rá. Annak a lánynak már családja és kisbabája van. Én is szeretnék már családot, gyereket. Ha valaki volt már hasonló helyzetben mit tett? Volt aki szerint hadjam ott, aztán meglátom, hogy teper- e utánam, mint anno az exe után. Most nagyon boldogtalan vagyok, és magányosnak érzem vele, de félek az egyedülléttől is. Köszönöm, ha elolvastad, és a válaszokat.

2021. jún. 14. 17:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

Kitalalom.

Te voltal 16 - 20 o meg 36.

Ameddig szuk voltal meg rozsaszin, addig jo voltal.

Most mar el vagy hasznalodva, kell keresnie egy masik 17 evest.

Te neked meg vegre beert a fejed es kezded megkerdojelezni a dolgot.

Tipikus esete annak, hogy fiatal lanyok akarnak bizonyitani haveroknak, kornyezetnek, ezert talalnak egy jo idos ferfit aki jo erett es aztan meg neki is bizonyitani akarnak.

Nezd, te is tudod mi a helyzet - remelem.

2021. jún. 14. 17:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem így volt, már 27 voltam az összeköltözésünk évében.
2021. jún. 14. 17:14
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Bocs.

Akkor vedd ugy mintha a masodik mondatomat nem irtam volna. Picit jobb igy, gondolom.

2021. jún. 14. 17:16
 4/16 A kérdező kommentje:

Első felvetésednél "komolyabb" férfiról van szó, ha lehet így fogalmazni, a kérdésemben felsorolt problémától eltekintve nem ismerek nála jobb embert.

És az tuti nem csak testi kapcsolatot keresett, hisz mint írtam sokáig nem volt testi kapcsolat( akkor már én is akartam) Benne van minden, amit kerestem egy férfiban. (Okos, vicces, sportos- sportol is, szereti a gyerekeket(tanár) ugyanaz az érdeklődési köre mint nekem. Szóval nekem ő a FÉRFI. Csak azt érzem, ami fáj, elhidegül tőlem.

2021. jún. 14. 17:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
"úgy 2 éve már elkezdte pedzegetni lassan külön kellene költöznöm" Szép volt, jó volt, adtatok egymásnak. Most már nem élhetsz ott tovább mint lakótárs, nem érdemes rontani a kapcsolatotokon.
2021. jún. 14. 17:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#2 Én lépnék, mert nekem ez alapján úgy tűnik, hogy így nem tudod visszahódítani. Egy gyereket lát benned, akivel nem mer gyereket vállalni. Lépj ki a kapcsolatból és bizonyítsd be mindkettőtöknek, hogy felnőtt vagy. Hátha azt értékeli. Úgy lépj ki, hogy rendezd le a szállást és csak mond meg neki, hogy akkor xy időponttól nem vagy.

Addig tetszettél, amíg meg kellett hódîtani próbáld te is barátként kezelni, hátha akkor megint együtt akar majd veled lenni. Kezdj el ismerkedni, hátha akkor féltékeny lesz.

Ha meg nem, akkor lépj tovább. Sok férfi keres párt.

2021. jún. 14. 17:31
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Az egész kapcsolatotok az elejétől kezdve nagyon egészségtelennek tűnik, és nagyon úgy néz ki, hogy vége van, ha ő kimondta, hogy csak lakótársnak tekint. Ideje elkezdened önállósodni, keress egy lakást, és egy normális kapcsolatot majd, ne akarj sajnált, megtűrt vendég lenni nála.
2021. jún. 14. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Nekem ugy tunik mintha neki valahogy kellene vmi plusz egy nőben ami megmozgatja felpezsditi, hozzaad vmit az életehez es nem csak úgy elvan.
2021. jún. 14. 19:01
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
*marmint ugy ertem, aki pl celok felé motiválja, kihívásokat támaszt, "alkottat"vele az életben vmit amivel frjlodik halad es nem csak langyosviz az egész hanem mozgekony elettel megvalositando celokkal tervekkel mot8vaciokkal szint visz
2021. jún. 14. 19:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves eddigi válaszolók! Köszönöm, sok olyan észrevételt kaptam, amit mélyen belül sejtettem, vagy tudtam. Azzal kapcsolatban, hogy minél hamarabb keressek lakást költözzek el, alakul. Örököltem anyumtól egy lakást, amit újjítgatok fel ( sajnos mindentéren szükséges). Már csak évek, és pênz kérdése mikorra lesz készen. Az elején segített is a felújjításban, együtt festettük a falakat pl. Még mondta is ez neki érdekes, új kihívás. Szereti az újdonságokat. Sajnos a lelkesedése abbamaradt, jelenleg annyiból áll, hogy megkérdezi, hogy áll. Minden pénzem erre megy, most külön albérletet nem tudok fizetni. Lehet tényleg gyerekesnek tart valamiért, és az is lehet még célokat kellene kitűzni, ami lelkesíthetné.
2021. jún. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!