Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A háztartásbeli nő,akinek a férje dolgozik tényleg kussoljon?
A párommal van egy közös vállalkozásunk,egy cukrászda. Szerencsére jól megy.Cukrász vagyok,én találtam ki a sütiket, a párom pedig az üzleti részét vezeti. Amíg meg nem született a kislányunk(2,5éves), folyamatosan dolgoztam a cukrászdában, azóta itthon vagyok, a koronavírus kezdetéig a kislány mellett is mentem be sütni,találtam ki az új sütiket.Most várandós vagyok a második babával.
A párom finoman szólva nagyon rendetlen (éjjel sokáig fent van, felfordítja a konyhát,reggelre minden tele van szennyes edénnyel,összekeni a bútorokat,az ágyneműt,szóval mindent, a wcben sokszor a nagy dolgot sem húzza le maga után,stb.),minden reggelem nagytakarítással kezdődik... Amikor szóltam neki emiatt, leordította a fejem,hogy én itthon vagyok, semmit se csinálok és hogy egy kitartott hercegnő vagyok,úgyhogy kussoljak és csináljam meg utána. Nem is vártam el tőle soha, hogy takarítson, a műszaki érzéke nulla, a ház körül sem tud nagyon segíteni. Csak annyit kértem tőle hogy kicsit figyeljen oda jobban. Szerinte az amit én csinálok itthon összehasonlíthatatlan azzal, hogy ő mennyit dolgozik. Elismerem, sok energiája van az üzletben, én viszont nevelem a kislányunkat, egyedül tartom rendben a házat,a kertet, az úgymond férfi munkát is sokszor én csinálom meg.Ez valóban ilyen keveset ér? Én látom rosszul? Nem kellett volna szólnom emiatt?
Bocs hogy ilyen hosszú lett..
Ha van nagyszülő, akkor egy hét nyaralás náluk(hacsak nem mostanság esedékes a szülés)
És majd megmutathatja milyen királylány is vagy, akinek semmit se kell, hogy csináljon....
Amúgy azt lehet megfigyelni, hogy másfél gyereknél kezdenek meghibbanni a pasik, és kapcsolaton belül is idegennek lesznek hipp-hopp a felek.
Mindig érdekesnek találom, hogy a nő szül gyereket és ő neveli, mégis a férfi kattan be, válik hisztis p.csává vagy hűtlenné, vagy hízik meg, mint egy disznó.
És csodálkoznak aztán, hogy a nőknek nincs kedve gyereket vállalni. Ilyen "férfiak" mellett? Akiknek szó szerint a feneküket is ki kell törölni?
Wow, én mondjuk holtbiztos kirúgnék egy olyan bnkót, aki a wc-t sem képes lehúzni.
De én igényes vagyok, ellentétben veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!