Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háztartásbeliek hogy telik egy napotok?
Nem vagyok az, de volt hogy pihentem otthon 1-2 honapot, igazabol a vegen mar nagyon unalmas volt, az elejen jo, el tudom magamat foglalni otthon, de hosszabb tavon kikeszito csak ugy letezni es nem csinalni semmi ertelmeset.
Ha gyerekem lesz esetleg, akkor se fogok otthon lenni, nekem is volt anno babysitterem aki hazahozott a sulibol aztan velunk volt estig, igazabol tokre birtam, aranyos volt, es anyammal is szuper a viszonyunk ettol meg. (Azt hiszem az ovis korszakomban is volt de ra mar nem emlekszem :D)
Az oka, hogy még nem jött meg a Bewiligungom, és addig nem tudok számlát nyitni, sem telszámot intézni, sem pedig munkát keresni.
Amint ez meglesz, elkezdem az önéletrajzokat küldözgetni.
Mit csinálok: írok (novellák), főzök (átlag minden másnap), tanulok (német főnyelv, és angol-olasz mellette), napi fél órára leültetem a párom a némethez (mert ő nem tud, de fontos lenne legalább valamennyire megtanulnia). Heti 2x porszívózás, egyébként meg ha meleg van, akkor sétálok, ja és az összes ügyet (Stadthaus, Post, Wohnung...) én intézem.
Tanulok, mert beiskoláztak, amiért pénzt kapok, 6 órás bért ami nem sok.. még van ebből 3 hónap, 6 már eltelt, dolgozni nem lehet mellette mert a szerződés köt és elég csúnya szankciók vannak ha mégis.
Reggel egyszerre kelünk 5kor, összekészítem a kajáját a páromnak, mert a fürdő úgyis foglalt lenne, ő 6kor megy, én 8-9re járok váltakozva, 7kor indulok kb. Elkészülök, utána összeszedem a mosnivalót, időzítőt állítok a gépen hogy mire hazaérek legyen kimosva, előkészítem a főzéshez valót amit lehet pl húst kiveszem a fagyóból vagy fűszerezek, reggelizek, felmosok vagy összesöprök, ami belefér. 8 előtt zajongani pl porszívózni, mosni, klopfolni nem lehet a házirend miatt.
2 óra körül érek haza, útközben intézem a számlákat, bevásárlást, ami kell.
Megebédelek, utána kiszedem a tiszta ruhát, teregetek, hajtogatok, elpakolok. Felporszívózom a szőnyegeket, elmosogatok.
Főzök, amíg várok valamit pl sütőben sül a kaja, hogy kész legyen addig ha kell akkor másnapra tanulok pl modulzáróra, ilyenkor intézem az emaileket, netes ügyeket is. Uzsonna is ilyenkor van (IR-es vagyok, be van osztva az étkezésem). Ha van időm akkor sétálok egyet vagy tornázok, pihenek kicsit, felhívom anyukám. Másnapi reggelimet megcsinálom, elpakolom a kész kaját.
Fél 7re ér haza a párom, megvacsorázunk, beszélgetünk, fürdünk, sorozatot nézünk stb és 9-10körül alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!