Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem képes segíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes segíteni a házimunkában?

Figyelt kérdés

A párom másfél éve nem dolgozik.

Én itthonról dolgozom, ha hagyna. De bejön nyafogni, hogy csináljak neki kaját. Általában félbehagyom a munkat es megcsinálom, de ma határidös dolgot csinaltam es megsértődött, hogy neki nincs mit ennie.

De olyanokra sem képes, hogy be vagy kipakoljon a mosogató gépből vagy elindítson egy mosást stb.

Mostanában sokat veszekszem vele emiatt, de mintha a falnak beszélnék!

Azt tudom, hoy az anyja nagyon elkényeztette, pl a szőlőt kimagozva tette elé.

Nem tudom hogy valaha is megvaltozhat-e

2021. jún. 8. 15:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

"de azutan meg esélye sem volt dolgoznia)"

Ezt ugye te se hiszed el?

Ès ha te nem lennèl, akkor már èhenhalt volna? Vagy visszament volna a szüleihez, hogy tartsák el ők?

Èrtem èn, hogy vannak olyan szakmák, amik most nem nagyon tudnak működni, de a megèlhetès èrdekèben lehet állást keresni máshol is.

Èn kereskedelemben dolgozom, ès sok ilyen dolgozó jött hozzánk, meg a raktárba is dolgozni. A legtöbbjük vendèglátós, de van köztük színèsz is. A számlákat fizetni kell, enni kell, ez van, ideiglenesen megteszi.

De ha már ilyen finnyás, akkor az a legkevesebb, hogyha már eltartod, akkor ő vègzi el az otthoni teendőket.

Szóval ez a hozzáállás nagyon nem kis problèma. De ha neked az, akkor rajta nosza, nyolc ki neki továbbra is a popsiját. Csak akkor még minek a kèrdès.

Bár mèg mindig van egy olyan èrzèsem, hogy ez csak napi provokáció.

2021. jún. 8. 20:59
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Aki nyávog, mert éhes, és már elmúlt 10 éves, az egy lúzer.
2021. jún. 8. 22:13
 33/35 anonim ***** válasza:
75%

"Most komolyan, itt mindenki elhagyná a párját a legkisebb probléma esetén is?

"

Ez nem kis probléma. Ez toleralhatatlan probléma. Egy másfél éve nem dolgozo férfi, akit a nője tart el, és nője napi 8 óra munka mellett még ki is szolgálja ezt a semmire kellőt és ugral körülötte.

Vedd már észre magad!

2021. jún. 9. 01:25
 34/35 anonim ***** válasza:
49%

"a szőlőt kimagozva tette elé"

TROLL!!!!

2021. jún. 9. 09:38
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy neked az, hogy a párod egy önző, életképtelen, lusta gyökér, te meg egy mártír lábtörlő vagy az a legkisebb probléma kategória? Ez esetben további sok boldogságot, tök jól összeilletek, csak ne szaporodjatok mert az tragédia lenne a világnak is és szegény gyereknek is.
2021. jún. 9. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!