Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem képes segíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes segíteni a házimunkában?

Figyelt kérdés

A párom másfél éve nem dolgozik.

Én itthonról dolgozom, ha hagyna. De bejön nyafogni, hogy csináljak neki kaját. Általában félbehagyom a munkat es megcsinálom, de ma határidös dolgot csinaltam es megsértődött, hogy neki nincs mit ennie.

De olyanokra sem képes, hogy be vagy kipakoljon a mosogató gépből vagy elindítson egy mosást stb.

Mostanában sokat veszekszem vele emiatt, de mintha a falnak beszélnék!

Azt tudom, hoy az anyja nagyon elkényeztette, pl a szőlőt kimagozva tette elé.

Nem tudom hogy valaha is megvaltozhat-e

2021. jún. 8. 15:24
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Hogy hogy mibol el? Egyutt elunk, nem keresek rosszul, sajnos a pandemia miatt eselye sem volt munkat talalni. Majd talan szeptembertol, ha minden jol megy.
2021. jún. 8. 16:42
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked nem párod van, hanem egy hisztis pöcs kisfiad.
2021. jún. 8. 18:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tegyük fel, hogy tényleg csak a pandémia miatt nem dolgozik és erről nem ő tehet (bár azért elég sok ember talált új munkát az elmúlt másfél évben).

Viszont ilyen esetben ha te tartod el, az lenne a minimum, hogy minden házimunkát ő csinál, hiszen jelenleg ő a háztartásbeli. Teljesen mindegy, hogy férfi, attól még képes bekapcsolni a mosógépet, elmosogatni, porszívózni stb. Ha nagyon nem tud főzni, azt mondom oké, azt csináld te, de minden más az ő dolga lenne így. Ehelyett pedig te dolgozol, te viszed a háztartást és ő meg csak lógatja otthon a lábát és hsiztizik, ha nem érsz rá azonnal kaját csinálni neki. Remélem te is érzed, hogy ez mennyire nem fair leosztás. Ha az elején lefektettétek volna a szabályokat és szigorúan tartanád is magad hozzá, akkor most nem így állna a helyzet. De most sem késő változtatni, szeptemberig még sok idő van, addig csinálja csak ő. Ha meg nem tetszik neki, menjen haza és majd az anyja kiszolgálja.

2021. jún. 8. 18:18
 24/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem AKAR dolgozni, már bocs.

Miért is akarna, hiszen eltartod, kinyalod a sggét is, meg még dugható is vagy.

Ezeket vállaltad, szóval nem kell a sirám.

2021. jún. 8. 18:32
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ne haragudj, de azt sem értem, hogy tudsz rá férfiként, felnőtt emberként tekinteni. Egy 12 éves gyerek még a parásabb szülőknél is képes már magának egyszerűbb kajákat megcsinálni, mint egy rántotta, vagy feldobni egy nyomorult virslit, vagy valami. Kevésbé parás szülőknél ennél komolyabbakat is. A te párod erre sem képes, hanem egy óvodás módjára odamegy hozzád munka közben, hogy márpedig ő most azonnal éhes. Te komolyan nedvesedsz erre a nagyra nőtt gyerekre, már ne is haragudj?

És bocs, de 1,5 év alatt akkor nem talál munkát, ha egy zsákfaluban laktok, és nulla végzettsége van. Itt a környéken az egész pandémia alatt lasszóval próbálták fogni a bolti dolgozókat akár részmunkaidőben is.

Mindenesetre nekem a párod helyében lesülne a bőr a pofámról, hogy nemcsak hogy a párom tart el 1,5 éve, de hogy a fülem botját sem mozgatom, hogy legalább a munkán kívül semmi mással ne kelljen törődnie. És mellette próbálnék valamit legalább autodidakta módon megtanulni, vagy ha van pénz, tanfolyamra járni, hogy szükség legyen rám a munkaerőpiacon.

2021. jún. 8. 18:42
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Neki kéne megcsinálni az összes házi munkát, jó nagy balek vagy.
2021. jún. 8. 18:55
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"? Egyutt elunk, nem keresek rosszul"

Mondd, hogy ez egy rossz vicc!

Másfél éve eltartasz és kiszolgálsz egy férfit?

Tudod mit, megérdemled, ha ekkora balek vagy.

2021. jún. 8. 19:37
 28/35 A kérdező kommentje:

Most komolyan, itt mindenki elhagyná a párját a legkisebb probléma esetén is?

Szerintem természetes, hogy csak amiatt nem hagyom el, mert elvesztette az állását (még a járvány előtt, de azutan meg esélye sem volt dolgoznia)

2021. jún. 8. 19:54
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked kicsi probléma, hogy 1,5 évig cseszik dolgozni, cseszik tanulni, és cseszik házimunkát csinálni, akkor igen, ilyen kicsi probléma esetén kivágnám, mint macskát...

Ha minden erejével munkát keresne és/vagy, ha átképezné magát versenyképesebb szakmába, és KÖZBEN megcsinálná a háztartási munkákat, akkor nem hagynám el.

2021. jún. 8. 20:00
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs nagy baj, csak kicsi, akkor mire fel a kérdés?

Ahelyett, hogy itt panaszkodsz csinálhattál volna neki meleg vacsorát, vagy legalább túlórázhattál volna, ha már két embert tartasz el.

2021. jún. 8. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!