Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem képes segíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes segíteni a házimunkában?

Figyelt kérdés

A párom másfél éve nem dolgozik.

Én itthonról dolgozom, ha hagyna. De bejön nyafogni, hogy csináljak neki kaját. Általában félbehagyom a munkat es megcsinálom, de ma határidös dolgot csinaltam es megsértődött, hogy neki nincs mit ennie.

De olyanokra sem képes, hogy be vagy kipakoljon a mosogató gépből vagy elindítson egy mosást stb.

Mostanában sokat veszekszem vele emiatt, de mintha a falnak beszélnék!

Azt tudom, hoy az anyja nagyon elkényeztette, pl a szőlőt kimagozva tette elé.

Nem tudom hogy valaha is megvaltozhat-e

2021. jún. 8. 15:24
1 2 3 4
 1/35 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Neked meg pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy vele legyél...ok
2021. jún. 8. 15:28
 2/35 anonim ***** válasza:
95%

Megváltozhat, de úgy biztosan nem, ha te továbbra is asszisztálsz neki.

Tanulj meg nemet mondani, tehát neked is változni kell.

Például:

Nyafog, hogy nincs mit ennie.

Akkor mondd, hogy...

"Csinalj magadnak ennivalót, felnőtt ember vagy, én pedig dolgozom."

2021. jún. 8. 15:32
 3/35 anonim ***** válasza:
16%
#1: Nem, csak hol találna még egy Chad-et, aki hajlandó legalább ilyen formában összeköltözni vele? Az ilyeneket meg kell ám becsülni.
2021. jún. 8. 15:32
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenéért vagy együtt vele? Ezt sosem értem, általában már erre nem tud értelmeset válaszolni a szar kapcsolatban lévő emberek 90%-a. Panaszkodni azt tudni, változtatni (olyan dolgokkal, amikkel ők tudnának, pl szakítás) azt nem.
2021. jún. 8. 15:34
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondjuk nem jönne be ilyen pasi, de te ránézésre elég jól megvagy vele ha ilyen rég együtt éltek.
2021. jún. 8. 15:35
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
De mégis évek óta együtt vagytok!
2021. jún. 8. 15:36
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem ez csak egy kamu provokáló kérdés.
2021. jún. 8. 15:39
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Te tartod el, és még a hűtőt sem képes kinyitni, ebből nem lesz semmi jó hosszú távon. A helyedben már rég választás elé állítottam volna, ha nem szedi össze magát, akkor mehet anyukához, aki ellátja. Képzeld el ezt egy gyerekkel súlyosbítva, én biztos nem csinálnám.
2021. jún. 8. 15:40
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért segítene, amikor 2 perc nyafogásért bármit megkap? Ha ilyen hülye vagy, akkor szenvedj.
2021. jún. 8. 15:41
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

ATYAÚRISTEN, ilyen létezik?🤦‍♀️

Segítek, mert jófej lány vagyok. Ahelyett, hogy kiírod ezt kérdésként, inkább szedd össze a bátorságod és szakíts vele!

Ha nem, akkor bele kell törődnöd, hogy ilyen marad.

2021. jún. 8. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!