Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes segíteni a házimunkában?
A párom másfél éve nem dolgozik.
Én itthonról dolgozom, ha hagyna. De bejön nyafogni, hogy csináljak neki kaját. Általában félbehagyom a munkat es megcsinálom, de ma határidös dolgot csinaltam es megsértődött, hogy neki nincs mit ennie.
De olyanokra sem képes, hogy be vagy kipakoljon a mosogató gépből vagy elindítson egy mosást stb.
Mostanában sokat veszekszem vele emiatt, de mintha a falnak beszélnék!
Azt tudom, hoy az anyja nagyon elkényeztette, pl a szőlőt kimagozva tette elé.
Nem tudom hogy valaha is megvaltozhat-e
Azért nem, mert hagyod. Mondjuk mellettem egy pasi sem volt munkanélküli másfél évig, mert egyrészt olyan embert választok csak párnak, aki amúgy akar dolgozni, és lesülne a bőr a képéről, ha nem dolgozna (kivéve egészségügyi okot, de akkor is próbálkozna valami aprósággal), de ha magától mégsem lett volna benne ennyi, akkor vagy dolgozni zavarom el, vagy vissza a szüleihez. De ha mégis valamiért megtörtént volna, az lenne a MINIMUM, hogy ő csinál meg MINDEN házimunkát. Nem besegít, hanem felemeli a kis fenekét a kanapéról, és Ő főz NEKEM, ő takarít, ő mosogat, stb. Ha ő nem így gondolja, visszatérünk oda, hogy mehet vissza a szülőkhöz.
Szóval még egyszer: azért nem csinálja a dolgát (nem besegít), mert te hagyod, hogy a házicsicskásának tekintsen. Semmi egyéb oka nincs ennek.
Veszekszel vele, de azért közben lemész csicskába és még a munkát is félbehagyod, amikor csak hagynod kéne, hogy rájöjjön hol a konyha és összedobjon magának valamit. Ja, hogy ő ehhez lusta? Akkor maradjon éhes és forduljon fel.
Egy utolsó lábtörlő vagy, pont, mint az anyja, tudod mikor fog így megváltozni.. max az álmaidban.
Már rég kib.szram volna, mint macskát..
Az lenne a minimum, hogy hiszi a háztartást, ha másfél éve nem dolgozik. Amúgy miből él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!