Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem képes segíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes segíteni a házimunkában?

Figyelt kérdés

A párom másfél éve nem dolgozik.

Én itthonról dolgozom, ha hagyna. De bejön nyafogni, hogy csináljak neki kaját. Általában félbehagyom a munkat es megcsinálom, de ma határidös dolgot csinaltam es megsértődött, hogy neki nincs mit ennie.

De olyanokra sem képes, hogy be vagy kipakoljon a mosogató gépből vagy elindítson egy mosást stb.

Mostanában sokat veszekszem vele emiatt, de mintha a falnak beszélnék!

Azt tudom, hoy az anyja nagyon elkényeztette, pl a szőlőt kimagozva tette elé.

Nem tudom hogy valaha is megvaltozhat-e

2021. jún. 8. 15:24
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Alapvetően jól meg vagyunk, de ez a dolog mostanaban el kezdett zavarni.
2021. jún. 8. 15:42
 12/35 anonim ***** válasza:
90%
Miért csinálna bármit, mikor ott a házicsicska?
2021. jún. 8. 15:43
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
És ő amúgy mit csinál egész nap ha 1,5 éve nem dolgozik?
2021. jún. 8. 15:44
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem, mert hagyod. Mondjuk mellettem egy pasi sem volt munkanélküli másfél évig, mert egyrészt olyan embert választok csak párnak, aki amúgy akar dolgozni, és lesülne a bőr a képéről, ha nem dolgozna (kivéve egészségügyi okot, de akkor is próbálkozna valami aprósággal), de ha magától mégsem lett volna benne ennyi, akkor vagy dolgozni zavarom el, vagy vissza a szüleihez. De ha mégis valamiért megtörtént volna, az lenne a MINIMUM, hogy ő csinál meg MINDEN házimunkát. Nem besegít, hanem felemeli a kis fenekét a kanapéról, és Ő főz NEKEM, ő takarít, ő mosogat, stb. Ha ő nem így gondolja, visszatérünk oda, hogy mehet vissza a szülőkhöz.

Szóval még egyszer: azért nem csinálja a dolgát (nem besegít), mert te hagyod, hogy a házicsicskásának tekintsen. Semmi egyéb oka nincs ennek.

2021. jún. 8. 15:47
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Veszekszel vele, de azért közben lemész csicskába és még a munkát is félbehagyod, amikor csak hagynod kéne, hogy rájöjjön hol a konyha és összedobjon magának valamit. Ja, hogy ő ehhez lusta? Akkor maradjon éhes és forduljon fel.

Egy utolsó lábtörlő vagy, pont, mint az anyja, tudod mikor fog így megváltozni.. max az álmaidban.

2021. jún. 8. 15:48
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy ilyen nem létezik valójában.
2021. jún. 8. 15:51
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért nem segít, mert ráhagyod 🤷‍♂️ állj már kicsit a sarkadra.
2021. jún. 8. 15:59
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Valaki beveszi ezt a kaput?
2021. jún. 8. 16:16
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
legalább aranyból van a micsodája?
2021. jún. 8. 16:25
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Már rég kib.szram volna, mint macskát..

Az lenne a minimum, hogy hiszi a háztartást, ha másfél éve nem dolgozik. Amúgy miből él?

2021. jún. 8. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!