Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért vágja egyből a fejemhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágja egyből a fejemhez ha házvételről van szó?

Figyelt kérdés

Egyből azt vagja rá hogy úgyse lesz/nincs rá pénzed.

Már visszakérdeztem hogy miért csak az én dolgom megoldani hogy házunk legyen?

Nekem 3x annyi megtakarításom van, de úgy érzem hogy tőlem várja a megoldást.

2021. jún. 8. 08:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit válaszolt mikor visszakérdeztél?
2021. jún. 8. 08:08
 2/12 anonim ***** válasza:
1%
Mert ez a dolgod. Itthon is ez megy adóssággal jött, megtakarítása nincs és nem is volt csak igények vannak. Ez normális de nem kell vele foglalkozni, beszélgetni a barátokkal kell.
2021. jún. 8. 08:12
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk talán olyan társat kellene keresni aki ebben partner, olyan embert, aki vceled együtt építi a közös jövőt és nem elvárja, hogy egyedül küzdjél meg érte, nopláne nem lehúz folyton a pesszimizmusával hogy úgysem jön össze.

Én már tényleg nem értem az embereket, a legtöbbjük vergődik a rettenet kapcsolatában, ahol a másik mint energiavámpír csak szívja ki az életet belőle, de valami beteges kapcsolatfüggés, vagy "úgyse lesz jobb és inkább ez, mint egyedül" teóriát dédelgetve kompromisszumot köt, aztán utólag vergődik, hogy de hát én nem ilyen lovat akartam, ha van annyira szerencsétlen már két gyerekkel a háta möögött, hogy aztán tarthasson szeretőt, mert válni nem lehet, hisz kicsigyerekházhitel.

oké, előre szaladtam nyilván, de mi a tökömnek tervezel házvásárlást vagy építgetsz jövőt valakivel, aki ebben semennyire nem partner, ellenben a negativitásával mindig lehúz? Tényleg ez kell neked?

2021. jún. 8. 08:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te akarsz gyereket? Mert ha igen, akkor valóban neked kéne nagyobb részt megteremteni a lakhatást. Ha csak úgy vagytok, akkor ráértek a házvétellel.
2021. jún. 8. 08:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Őt az "bántja" hogy 3éve lakunk egy lakásban ami után nincs fizetnivalónk.

Megbeszéltük hogy spórolunk amennyit lehet,hisz most tudnánk.

De én még nem mertem belevágni az egészbe és mikor szóba kerül a ház téma akkor reagálja hogy úgyse mersz belevágni meg nincs rá pénzed..

2021. jún. 8. 08:33
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

3-as tökéletesen leírta amit gondolok.

Egy átlag ember életében a házvásárlás az egyik legnagyobb, legkomolyabb anyagi döntés. Komolyan olyan emberrel akarod ezt, aki nem vállal semmilyen felelősséget, sőt még téged kritizál? Számomra ez felfoghatatlan.

2021. jún. 8. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
És igaza van? Mert ezek szerint ő nem akar költözni, csak te.
2021. jún. 8. 08:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az első pár ilyen "motiváló" megjegyzés után leülnék beszélgetni a párommal a kapcsolatunk jövőjéről mert ennek így nem sok értelme van. Nem hogy éveken át hallgatnám.
2021. jún. 8. 08:42
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Az a baja, hogy 3 ève èltek együtt, megbeszèltètek ezt a spórolás dolgot, de csak nagyon nagy vonalakban, az èvek meg telnek ès nem haladtok sehova.

Ès egyèbkènt marhára igaza van. Lehet, hogy neked több a fèlretett pènzed, de neked meg háttered nincs egy házvásárláshoz. Azt azèrt vágod ugye, hogy a komplett vètelárat nem fogjátok tudni összespórolni belátható időn belül? Max az önerőt egy hitelhez. Ès az tiszta, hogy te hitel kèpest se vagy? A rokkantnyugdíjra meg anxucièknál a fekete munkára nem adnak ám! Ezzel kapcsolatban van valami terved? Nem gondolod, hogy keresni kellene vègre egy tisztessèges állást?

Átgondoltad ezt az egèszet akár csak egyszer is logikusan?

Vagy csak lököd a szöveget a spórospórokásróllásról?

"Egyből azt vagja rá hogy úgyse lesz/nincs rá pénzed.

Már visszakérdeztem hogy miért csak az én dolgom megoldani hogy házunk legyen?"

Ès nem, természetesen nem csak a te dolgod, de a te dolgod is!!!!

Ès neked jelenleg sanszod sincs egy esetleges házvásárláshoz.

2021. jún. 8. 11:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ez már megint a takarításmániás csávó?

Komolyan ha a csajnak 3 éve nem esik le, mekkora nyomingerrel van együtt, valószínűleg ő sem lehet nagy koponya.

2021. jún. 8. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!