Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza vagy közös kassza?
A lényeget nem érted.
A gyerekedről is gondoskodsz, nem szenved melletted hiányt semmiben, de nem adod oda neki a fél fizetésed csak azért mert veled lakik.
Ezt a szemléletet kell alkalmazni két felnőtt, általában dolgozó, kereső emberre. Kölcsönösen, oda vissza, és nincsenek pénzügyi viták.
Ha az egyik valamiért nem tud pénzt keresni, akkor sem hal éhen, sőt lehet nyaralni is eljut, pont mint a gyereked.
Nem arról szól, hogy gyereknek nézed a másikat, hanem a gondoskodásról.
Én értem, mit akar a #11 mondani és egyet is értek vele.
A másik része, hogy friss összeköltözésnel én sem akarnék teljesen közös kasszát. Gyerek, házasság esetén még úgysem lehet máshogy
Azt is meg kell nézni hogy ki mennyire akar gyereket a pontos elosztasahoz a költségeknek.
Én ha sportautót akarok O meg gyereket akkor én a sportautót fizetem O meg a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!