Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnéd, ha após nem engedne oda hozzájuk látogatóba?
Viszont a másik lányuk, és a férje rendszeresen ott vannak látogatni.
Kb teljesen az Apádra ütök c. film megfelelője, bármit csinálsz, nem leszel szimpatikus az apósnak.
Ha néha találkozok is az apóssal, nem bírja ki valami benyögés nélkül.
A párom is szidja rendszeresen a saját apját, hogy mekkora köcsög, viszont vissza nem mond semmit, miért nem mehetek oda, illetve fel sem ajánlja, hogy együtt odamenjünk, mindig tereli a témát.
Ahol nem látnak szívesen, oda nem mennék.
Nyilván páromat megkérdezném, hogy miért nem, neki mondtak-e valamit. Ha ő se mond semmit, akkor azért nagyon elgondolkodnék, hogy milyen társ ő. Mert akkor ez úgy néz ki, hogy ők mindannyian összezártak velem szemben. Ha a párom is közéjük áll, akkor minek vagyunk mi párkapcsolatban?
Nem mennék. Pont nem érdekelne a továbbiakban az ilyen ember.
Engem exem anyja utált, amikor tudtam, nem mentem hozzá. Engem ne csszegessen feleslegesen.
Valamiért azt gondolták mindig is, ha én ott megjelenek, akkor viselkedni kell, rendet rakni, modorosan élni.
Tudnák, hogy én nagy ívben tojok az ilyesmire.
Kicsit olyan komplexusos család, amikor csak a szépet, meg a jót kell mutatni mindenkinek.
Erősen falusi gondolkodás, úgymond, elnézést a falusiaktól, gondolom mára nem ez a jellemző, de ők még nagyon konzervatív módon élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!