Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a fehérrépát megenni, viszont az íze miatt teszek a levesbe. Csak félbevágom és beledobom, hogy majd a végén könnyű legyen kiszedni. Viszont a párom szereti megenni a fehérrépát, de jobban szereti ha az is karikákra van vágva. Én viszont nem szeretem karikákra vágni, mert akkor halászhatom ki egyenként mikor merek. Mivel én főzök, így a döntés az enyém és egybe rakom bele, de ilyenkor meg azon problémázik hogy miért nincs felkarikázva, így nagyon kemény, fás marad és nem jó enni. Én meg karikázva nem szeretem.

Ti mit tennétek? Felvágnátok az ő kedvéért? Vagy ha akarja megeszi egyben is?

L/27

2021. máj. 6. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én megenném egyben. Basszus. A párom nem szereti, akkor alap, hogy nem karikáztatom fel vele. Inkább kezet csókólnék, hogy főz.
2021. máj. 7. 08:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, én meg pont fordítva, mert a párom szereti úgy, felkarikáznám neki, és én bennehagynám a tányérban, úgy enném meg.

Gondolom a párod is megtesz érted olyan dolgokat, amit annyira nem szeret. Ez a szerelem és a gondoskodás. Ennyi.

2021. máj. 10. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy, ha egyben főzöd, fás lesz. Utólag már hiába karikázza fel.

Aki meg beleáll a dologba, hogy ha így nem tetszik, nem kell megenni... hát veled is gyönyör lehet az együttélés. Ilyen pitiáner dologban sem vagy képes alkalmazkodni...

Igen, kompromisszum kell: vágjad hoszanti irányba, legalább négy részbe és akkor puha lesz, utólag felvágható.

2021. máj. 10. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!