Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a fehérrépát megenni, viszont az íze miatt teszek a levesbe. Csak félbevágom és beledobom, hogy majd a végén könnyű legyen kiszedni. Viszont a párom szereti megenni a fehérrépát, de jobban szereti ha az is karikákra van vágva. Én viszont nem szeretem karikákra vágni, mert akkor halászhatom ki egyenként mikor merek. Mivel én főzök, így a döntés az enyém és egybe rakom bele, de ilyenkor meg azon problémázik hogy miért nincs felkarikázva, így nagyon kemény, fás marad és nem jó enni. Én meg karikázva nem szeretem.

Ti mit tennétek? Felvágnátok az ő kedvéért? Vagy ha akarja megeszi egyben is?

L/27

2021. máj. 6. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom a fehérrépát, szóval megértelek. Esetleg vágd hosszában kisebb darabokba, úgy talán kevésbé lesz fás de még ki lehet kerülni. Ha karikákban van, akkor már tényleg egyesével kell kipiszkálni.
2021. máj. 6. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Ez most komoly?
2021. máj. 6. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Felvágnám, és beletenném egy harisnyába, és úgy főzném bele, majd egyben kivenném.
2021. máj. 6. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

"miért nincs felkarikázva, így nagyon kemény, fás marad és nem jó enni"

Ha fás, így is, úgy is az, ha meg nem, akkor egyben megfőzve sem.

Én belefőzném félbevágva, aztán tálalás előtt az így megfőzött fehérrépákat még felkarikáznám (fel-félkarikáznám :-) neki, és odatenném neki egy külön tányéron, amiből beletehetne a tányérjába, amennyit szeretne.

Azt kívánom, hogy ennél nagyobb párkapcsolati problémátok soha ne legyen! xD

2021. máj. 6. 16:27
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Én karikáznám ha ezt kéri (és amúgy ha ő is megtesz értem dolgokat!).

Amugy tök egyszerű, fogsz egy szűrőt es leontod a levét...

2021. máj. 6. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Még külön felkell karikázni a nagyfiúnakXDDD
2021. máj. 6. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

#3: Harisnyába? Azokat a műanyagokat nem kéne belefőzni a levesbe...

#6: az ízével van baj, így kemény marad

Egyébként írtak már jót: vágd több hosszúkás csíkra.

2021. máj. 6. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
44%

Sztem is nagyon egyszerű, csináld úgy, ahogy eddig és mikor az óriás csecsemő párod szed magának, akkor fog egy félbevágott darabot és felkarikázza úgy, ahogy óhajtja.

Az viszont tuti, hogy másnapra vennék neki egy cumisüveget is :) vicc..

22L

2021. máj. 6. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 pontosan xd
2021. máj. 6. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, de tudom, hogy egészséges így meg kell enni. Ezért Apró kockákra vágom. De tényleg aprókra. Úgy annyira összefő a többi ízzel, hogy a sajátja már nem is érződik ki belőle. Simán meg tudod enni, és a barátodnak sem lesz fás.
2021. máj. 6. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!