Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Hatodik ève eggyütt vagyok párommal de soha nem vitt moziba ètterembe , semilyen ötlet program , anyagilag nèha napján pedig megengedhetnènk magunknak .
Ha felhozom azt mondja de az elöző barátod ütött vert èn mindent megteszek hogy jó legyen
Mobil telefonom nincs , ruhám csak annyi amit hordok mèg a sok mosástól elnem szakad , magának vett telefont , rendelt kabátot elèg jó márka neve van ,èn 3 ève vettem a bálásba 700 ft os kabátot . Magának mindent megrendel a neten amire szüksège van hajnyíró sőt sok encsen bencsen tárgyakat amik a polcon állnak , csavarhuzó kèszlet , flex, amit nem is használ , csempevágó ,stb ,mivel elöző házasságomból van egy kislányom vele pedig egy közös kislányunk èn nem szeretek magamra költeni de őt ez nem zavarja nem mondja hogy bizony de ne csak a gyerekekre mindent hanem èn megveszem , szerintem jót nevet rajtam hogy sporolok
Téged csak használnak, de nem szeretnek. Azt nem értem, hogy tudtál neki szülni. Meg ha veled ezt teszi, akkor hogy viselkedhet a nem közös kislánnyal.
Egyáltalán mit keresel még egy ilyen ember mellett?
En csak azt nem tudom megerteni, hs mindig is ilyen volt, minek jottel vele ossze?
Szereted az alja pasikat kivalogatni?
Hm... Az a bajod, hogy a pasid nem vesz neked ezt-azt? És erre 6 év és egy gyerek után jöttél rá??
Hát jó reggelt! Mire spórolsz? Közös kasszán vagytok és a pasid szórja a pénzt, míg te spórolnál, vagy nem igazán értem mit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!