Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Anyósjelöltnek van egy üresen álló háza és felajánlotta, hogy költözzünk oda a barátommal.

Felújították(barátom és a szülei állták felesben a felújítást), nekem nem engedte az anyós, hogy én is beleszálljak mert mi van ha szétmegyünk a barátommal akkor ő nem akar osztozkodni stb.( Én ezt meg is értettem)

Kész a ház, beköltözünk mire előállt azzal, hogy én fizessek bérleti díjat. Ti mit csinálnátok ez esetben?

Ja és beleszólt olyanokba, hogy milyen színű legyen a fal, laminált padló meg ilyenek. Miközben az lett megbeszélve hogy a barátommal mi válasszuk ki mert mi fogunk ott lakni.. Nem lehet kutyánk meg ilyesmi.....

2017. júl. 14. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát igen. Anyósokkal szép az élet. ^-^
2017. júl. 14. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
nem költöznék oda, az anyós nagyon anyagias, esélytelen, hogy bármi ilyenre okot adjak
2017. júl. 14. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:

nagyon rafkós az öreglány.

szívasd meg vhogy!

2017. júl. 14. 09:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Én meg mondhatnám neki azt, hogy munka után minden nap ott voltam segíteni. Fizessen akkor ki?..... :D :D
2017. júl. 14. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:

#4:

akár :D

2017. júl. 14. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Ketten, kultúráltan le kell ülni az anyósjelölttel és megbeszélni (nem kell se barátot, se apósjelöltet, se a kiskutyát bevonni!). Megérteni, hogy ő neki pontosan milyen elképzelése van a vagyonról meg a megosztásról. Mutasd meg neki, hogy nem ellene vagy, de muszáj tisztázni, mert bizony azok a mocskos anyagiak...

Szerintem a logikája a következő: nem akarta, hogy beszállj, mert ha szétmentek, nem akarja, hogy perpatvar legyen (te is írtad, hogy van benne logika, szerintem is valahol érthető ez), viszont a bérleti díjjal szeretné, hogy valahol törlessz nekik, mert ott laksz, használod az ingatlant.

Ami viszont szemétség, mert a bérleti díj ötletével ő kibújuk bármi esetleges kötelezettség alól, ha szétmennétek. Részéről egyszerűen te nem fizetnéd tovább azt ennyi (mintha albiba mennél, ahol ő a főbérlő).

A beleszól a részletwekből addig érthető, hogy mivel 50% az ő pénze, valami joga van hozzá. De ha megígérte, hogy azt rátok hagyja, akkor viszont tartsa is magát hozzá. Erre mindenképp emlékeztesd. Vagy ajánld fel, hogy bevonod a kiválasztásba, ne érezze magát komplett kirekesztve.

2017. júl. 14. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Én menekülnék. Tapasztalatból mondom, nem is az anyós miatt, hanem mert barátodban annyi se volt, hogy képes legyen a sarkára állni, és azt mondja hogy márpedig ő sárga falat akar barna parkettával. Ha az anyósnak nem kell a ház, ne ajánlja fel, ha hasznot akar húzni belőle, akkor meg olyan albérletbe megyek, ami legalább tetszik és ha akarok tartok kutyát. De ebből az lesz, hogy majd beleszól mindenbe, a pasid nem tesz majd semmit, és jól összevesztek és szakítotok, mert egy ilyen kényes elmérgesedett szitut nem lehet megoldani jól. Sőt itt nem neked hanem barátodnak kéne intézkedni.
2017. júl. 14. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Barátod mit szól ehhez...?
2017. júl. 14. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Megmondanam a paromnak, hogy vagy beszelsz anyaddal, vagy keresek magamnak sajat alberletet, ahol ha mar fizetni kell, de legalabb azt csinalok amit akarok.
2017. júl. 14. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:

1. elhagynám a páromat, és keresnék olyan ffit!, aki megmondja az anyjának, mi a helyzet.

2. keresnék albérletet, ahol nyuugi van

2017. júl. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!