Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Hatodik ève eggyütt vagyok párommal de soha nem vitt moziba ètterembe , semilyen ötlet program , anyagilag nèha napján pedig megengedhetnènk magunknak .

Ha felhozom azt mondja de az elöző barátod ütött vert èn mindent megteszek hogy jó legyen

Mobil telefonom nincs , ruhám csak annyi amit hordok mèg a sok mosástól elnem szakad , magának vett telefont , rendelt kabátot elèg jó márka neve van ,èn 3 ève vettem a bálásba 700 ft os kabátot . Magának mindent megrendel a neten amire szüksège van hajnyíró sőt sok encsen bencsen tárgyakat amik a polcon állnak , csavarhuzó kèszlet , flex, amit nem is használ , csempevágó ,stb ,mivel elöző házasságomból van egy kislányom vele pedig egy közös kislányunk èn nem szeretek magamra költeni de őt ez nem zavarja nem mondja hogy bizony de ne csak a gyerekekre mindent hanem èn megveszem , szerintem jót nevet rajtam hogy sporolok

2018. okt. 7. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van, ha kiröhög. Ez martírkodás, nem spórolás. Ha a teljes kereseted ráköltöd két gyerekre, az hol lenne már spórolás, áruld már el!

Csak a minimalbért, családit, adókedvezményt számolva is irdatlan sokat költesz, plusz ott a gyerektartás.

Ezt elszórni úgy, hogy nincs ruhád se, mondhatni művészet.

2018. okt. 7. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

nem kell leadni a pénzt

hülyére vagy véve

2018. okt. 7. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettőtöket olvasva nem értem minek vagytok ti együtt? De inkább a barátodat nem értem minek van valakivel aki őt semmibe nezi. Mindketten szarul érzitek magatokat a kapcsolatban, neked az exed volt a nagy ő amit ki os mutatsz jócskán a barátodnak, én csodálom, hogy tűri. Én már otthagytalak volna. De téged sem értlek. Ha neked ő nem jó akkor miért? Mert anyagi biztonságot ad? Mert mint férfi, társ nem igazan kell.

A lényeg, ha nem bírtok normálisan viselkedni egymással aakkor hagyni kell az egészet.

2018. okt. 7. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudod ha van egy nő akit szeretsz azèrt harcolsz
2018. okt. 7. 21:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Hee?? Azt se értem most mi van? Idejött a csávója ugyanazzal a regisztrációval hisztizni?
2018. okt. 7. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszer ezt már eljátszottad kérdező, akkor is béna volt, hogy az állítólagos párod itt válaszolt neked, ahelyett hogy személyesen elmondta volna a véleményét. Most is béna. :D Annyira unatkozol, hogy kitalálsz sztorikat, amin még össze is veszel magaddal?
2018. okt. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!