Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfiatlan a "túl sok" házimunka?
Sziasztok!
Nos, úgy alakult az életünk, hogy a feleségem rengeteget 12 órázik, én pedig nem szakadok bele a munkámba, és azt is simán, 80%-ban, itthonról tudom végezni.
Ebből alakult, hogy én végzek szinte minden házimunkát. Főzök, sütök, mosok, takarítok, rendet rakok, kerti munkák stb. (kivéve a vasalást, mivel Ő nem szereti, ahogy csinálom, így ezt megosztjuk). Gondolom nem kell taglalnom, hogy miért alakult ez így. Teljesen ki van szipolyozva a nap végére, és nem szeretném, ha az a kis idő, amit szabadon együtt tölthetünk, a ház körüli teendőkre korlátozódjon.
Ezzel így nincs is gond - legalábbis eddig nem éreztem, hogy az lenne - de mióta ez így működik, apósom és apám (a megmondó főosztály), teljesen függetlenül egymástól megállapították, hogy ennek nem lesz jó vége. "Hiszen nem feleségül vett téged - érezze, hogy ki a férfi a háznál! Ha nem is mutatja, de ösztönösen, tudat alatt meg fog undorodni tőled! Még a végén p*nád nő!" - s a többi.
Elképzelésük szerint a férfi attól (is) férfi, hogy hagyja a házimunkában érvényesülni az "asszonyt".
Félre ne értsetek, pont ezért hozom fel ezt a kérdést, mert nem értek egyet ezzel a hozzáállással. Viszont! Az ő hátuk mögött ott van 20-30 évnyi házasság, csak tudják miről beszélnek. Elvégre nem boldogtalan egyikük sem.
Hölgyek, urak, Ti hogyan vélekedtek erről? Jártatok hasonló cipőben? Nettó f*szság az egész?
Köszönöm,
Egy fiatal férj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!