Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek férfiatlan a "túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek férfiatlan a "túl sok" házimunka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, úgy alakult az életünk, hogy a feleségem rengeteget 12 órázik, én pedig nem szakadok bele a munkámba, és azt is simán, 80%-ban, itthonról tudom végezni.

Ebből alakult, hogy én végzek szinte minden házimunkát. Főzök, sütök, mosok, takarítok, rendet rakok, kerti munkák stb. (kivéve a vasalást, mivel Ő nem szereti, ahogy csinálom, így ezt megosztjuk). Gondolom nem kell taglalnom, hogy miért alakult ez így. Teljesen ki van szipolyozva a nap végére, és nem szeretném, ha az a kis idő, amit szabadon együtt tölthetünk, a ház körüli teendőkre korlátozódjon.

Ezzel így nincs is gond - legalábbis eddig nem éreztem, hogy az lenne - de mióta ez így működik, apósom és apám (a megmondó főosztály), teljesen függetlenül egymástól megállapították, hogy ennek nem lesz jó vége. "Hiszen nem feleségül vett téged - érezze, hogy ki a férfi a háznál! Ha nem is mutatja, de ösztönösen, tudat alatt meg fog undorodni tőled! Még a végén p*nád nő!" - s a többi.

Elképzelésük szerint a férfi attól (is) férfi, hogy hagyja a házimunkában érvényesülni az "asszonyt".

Félre ne értsetek, pont ezért hozom fel ezt a kérdést, mert nem értek egyet ezzel a hozzáállással. Viszont! Az ő hátuk mögött ott van 20-30 évnyi házasság, csak tudják miről beszélnek. Elvégre nem boldogtalan egyikük sem.

Hölgyek, urak, Ti hogyan vélekedtek erről? Jártatok hasonló cipőben? Nettó f*szság az egész?

Köszönöm,

Egy fiatal férj

2021. máj. 6. 15:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20 Aranyos vagy, de én is nagy f*rok tudok ám lenni, csak máskor :D
2021. máj. 7. 07:59
 22/23 anonim ***** válasza:
Nálunk pont ugyanez a helyzet, én csinálom a házimunka 95%-át. Fél évig nem dolgoztam, akkor jogosnak tartottam hogy így osszuk fel, aztán valahogy így maradt. Ugyanis azóta van munkám, de elég laza, a feleségem messzire utazik és van hogy több műszakban van. Nekünk ez így kényelmes, többet tudunk együtt lenni hétvégén. Nem várhatom el tőle, hogy 8-ra ha hazaér még akkor álljon neki főzni. A család, barátok pont ugyanígy nem értik meg nálunk se. De még a nő ismerősök is beszólnak (irigykednek talán?). Úgyhogy egy ideje már csak annyit mondunk mindenkinek hogy igazságosan elosztottuk a házimunkát. Amúgy meg semmi közük hozzá.
2021. máj. 26. 23:08
 23/23 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy máshol is hasonlóan jól működnek a dolgok. Sok boldogságot és egészséget nektek!
2021. máj. 27. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!