Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ennyire gáz, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz, hogy nem tudok rántást csinálni?

Figyelt kérdés

Soha nem tudtam jó főzeléket csinálni, vagy híg maradt, vagy sűrű lett és/vagy csomós maradt a rántás/habarás. Én nem is vagyok oda annyira értük, ha nagy ritkán csináltam, keményítővel sűrítettem. Ami tudom nem olyan jó mint a liszt, de legalább nem lett csomós. Ma viszont a párom kelkáposzta főzeléket kért, de rántásosan!!, mert az anyukája is úgy szokta. Hát mondom jól van... Megpróbáltam, pontosan úgy csináltam mindent, ahogy a neten írták, és így elvileg tökéletesnek kellett volna lennie, hát miután fölengedtem a megpirított olajos lisztet vízzel, összeugrott egy csomóba, aminek elvileg önthető állagúnak kellett volna lennie, hogy hozzá tudjam csurgatni a főzelékhez... Belekevertem a főzelékbe, hátha ott feloldódik, de csak csomóka esett szét, mintha galuskát szaggattam volna bele. Ízre nem volt rossz. Hát a páromnak nem tetszett, húzta is a száját, hogy nem igaz, hogy nem tudok egy rántást megcsinálni, mert az milyen alap dolog már, illene tudnom. Na azért megette, de tényleg ilyen alap dolog lenne a rántás? Miért baj, ha valaki nem tud tökéletesen sima főzeléket készíteni?

L/25

2021. ápr. 29. 20:19
1 2 3
 21/21 BeefEater ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal, nyugodtan mutassa meg.

Viszont a kaja nálam is központi kérdés, azzal nem értek egyet, hogy ő miért nem csinálja akkor, viszont ebben is össze kell szoknotok.

Most azok a sztorik jutottak eszembe amit szüleim meséltek amikor megpróbálták úgy főzni az ételt ahogy a másiknál volt szokás. Előbb jóval kevesebb, mint több sikerrel. Azóta is nevetve mesélik...

2021. ápr. 30. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!