Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor el kell költöznöm anyukámtól? Régen miért nem volt baj, ha több generáció együtt élt?
36 éves férfi vagyok és 2 éve együtt vagyok egy csinos kedves aranyos lánnyal akit nagyon szeretek, de nagyon szeretem anyukámat is akivel együtt lakom.
Párom már nagyon határozott és össze akar velem költözni de külön én meg nem mennék otthonról el, lenne külön lakás szüleim házában... régen is több generáció élt együtt akkor miért nem volt baj.. Anyum is kijelentette hogy ő belehalna ha elköltüznék... Mi lehet a megoldás.
Szerintem az is furcsa, hogy ennyi idősen 2 év után fordul meg a fejetekbe az összeköltözés. Önmagában ha van külön bejárat a lakrészekhez akkor elvileg működhet a dolog, jó fej szülőkkel. Szerintem ha csak lakrész van külön,de egy bejárat az nem külön lakás. Abból csak a zavarás van,ha pl. mennek hozzád a barátaid, vagy párod barátnői felugranak stb.
Azonban a Te esetedben nagyon látszik az írásodból, hogy nagyon nem nőttél fel fel még és anyuci szoknyája mellet akarsz lenni. Itt ebből csak konfliktus lesz, mert együttélésnél is anyukád lesz az első nem a párod. Itt nem arról van szó, hogy tiszteled vagy nem. Más is tiszteli a szüleit, ha kell segít neki, attól még, hogy a párjával külön lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!