Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most akkor el kell költöznöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor el kell költöznöm anyukámtól? Régen miért nem volt baj, ha több generáció együtt élt?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok és 2 éve együtt vagyok egy csinos kedves aranyos lánnyal akit nagyon szeretek, de nagyon szeretem anyukámat is akivel együtt lakom.

Párom már nagyon határozott és össze akar velem költözni de külön én meg nem mennék otthonról el, lenne külön lakás szüleim házában... régen is több generáció élt együtt akkor miért nem volt baj.. Anyum is kijelentette hogy ő belehalna ha elköltüznék... Mi lehet a megoldás.

2021. ápr. 28. 13:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond a többgeneráció együttélésével, ha minden egyes személy a családban ebbe beleegyezik. Azonban van egy olyan érzésem, hogy a párod nem repdesne az örömtől, ha felvetnéd neki, hogy anyukád is éljen együtt veletek. Szóval választanod kell: a párod vagy édesanyád.
2021. ápr. 28. 15:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás az, hogy a csaj nagyon gyorsan lelép mellőled és keres magának olyat, akit elengedte már anyuci szoknyáját.
2021. ápr. 28. 15:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a tipikus anyuka, aki egész életébe bele akar folyni és szólni a fia életébe, ezzel tönkretéve a menyüket, fiúk párját is.
2021. ápr. 28. 15:28
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Régen se működött, csak nem volt más opció. Én nem hallottam még olyat ismerősi körben, hogy ne lett volna állandó feszültség abból, hogy anyu óvó tekintete követte a kapcsolat alakulását, majd, ha addig húzták, a gyermek nevelését. Egyszerűen nem egészséges. Felnőttként, anyaként, háziasszonyként nem lehet úgy kiteljesedni, ha anyu mindig ott van, mindenbe beleszól és/vagy "besegít". Többnyire kéretlenül és támadólag, kioktatóan.
2021. ápr. 28. 16:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A párodat kell tisztelni neked első sorban, anyád már csak utána kellene hogy következzen.
2021. ápr. 28. 17:14
 26/29 anonim ***** válasza:
95%
A barátnőd is jó hülye, hogy veled van...
2021. ápr. 28. 18:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ohh te atya ég, isten mentsen egy ilyen pasitól...
2021. ápr. 28. 19:18
 28/29 anonim ***** válasza:
Összeteszem a két kezem, hogy az én párom igazi férfi, aki 20 éves korában azt mondta, hogy bár sokkal kényelmesebb otthon és anyagilag is jobban járna, de a saját lábára akar állni. És nem azért, mert a párom, de szerintem ez a normális hozzáállás.
2021. ápr. 29. 11:10
 29/29 anonim ***** válasza:

Szerintem az is furcsa, hogy ennyi idősen 2 év után fordul meg a fejetekbe az összeköltözés. Önmagában ha van külön bejárat a lakrészekhez akkor elvileg működhet a dolog, jó fej szülőkkel. Szerintem ha csak lakrész van külön,de egy bejárat az nem külön lakás. Abból csak a zavarás van,ha pl. mennek hozzád a barátaid, vagy párod barátnői felugranak stb.

Azonban a Te esetedben nagyon látszik az írásodból, hogy nagyon nem nőttél fel fel még és anyuci szoknyája mellet akarsz lenni. Itt ebből csak konfliktus lesz, mert együttélésnél is anyukád lesz az első nem a párod. Itt nem arról van szó, hogy tiszteled vagy nem. Más is tiszteli a szüleit, ha kell segít neki, attól még, hogy a párjával külön lakik.

2021. ápr. 30. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!