Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai incel generáció azokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai incel generáció azokból alakult ki, akik fiatalabb korukban nagy gamerek voltak?

Figyelt kérdés

Az elméletem szerint a mai incelek a 14-20 éves korukat azzal töltötték, hogy állandóan a számítógépen/konzolon játszottak. Ők voltak azok a tipikus fiatalok, akik ki sem mozdultak otthonról.

Ez megmagyarázná, hogy miert panaszkodik annyi 22-23 éves fiú, hogy nem volt még barátnője. Mert ekkor jöttek rá, hogy valami kimaradt az életükből. Aztán depresszióba esnek, és ők lesznek a 30-40 éves full tapasztalatlan pasik.

Kicsit olyan ez, mint a tücsök és a hangya meséje. A jelképek szerint ebben az esetben tücskök volt az, aki csak muzsikált (=videójátékozott), míg a hangya dolgozott (=próbálkozott a csajoknál)

Természetesen a sikeres pasik közt is voltak/vannak gamerek, de ők nem csak játszottak, hanem volt mellette életük. Eljártak ismerkedni, randizgatni, stb.

Mit gondoltok?

2020. dec. 20. 13:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem, sőt sok gamer sikeres a nőknél.

Azokból lesz incel, akik valamiért perifériára szorultak már általánosban. Csúfolták őket, csúnyák voltak, kövérek voltak, buták voltak, nehézséggel küzdöttek, vagy valami pszichés problémájuk miatt vetették ki őket.. Sok negatív halmozódott egymás hegyére, hátára, szépen behúzta őket az örvény. Akik mellett nincs kiemelő közeg ebből az örvényből, azok maradnak teljesen magukra és süllyednek az aljáig..

A gamerek "legalább valahol sikeresek" és képesek kiépíteni kapcsolatot, még ha nem is valódi kapcsolat az, csak netes.

2020. dec. 20. 13:27
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, hasznos gondolatok voltak!
2020. dec. 20. 13:30
 3/26 anonim ***** válasza:
79%

Manapság rengeteg a "gamer" vagy kocka lány is. A kocka srácok náluk nagyon népszerűek, úgyhogy az elméleted nem ér semmit.

Az "incelség" pedig szerintem onnantól indul, hogyha valaki elkezd agresszív lenni és minden problémát a nőkre kenni.

VAGY fordítva az olyan nők esetében akik minden problémájukat a férfiakra vezetnek vissza. Belőlük is egyre több van, különösen ezen az oldalon - de ez nem furcsa, mivel az agresszív incel is sok, így egyértelmű volt egy kis konvergencia a témában.

2020. dec. 20. 13:32
 4/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem feltétlen , gyerek koromban sokat gépeztem , fociztam volt 2-3 barátnőm dugtam is, aztan megint gepeztem kozbe volt megint 2-3 nő.. most is gépezek és nem várom a sült galambot.. Amit megtanultam ha nőt akarsz , akkor be kell adnod picit a vagányt a bunkót és mellette a lelki szakértőt és picit az okosat is.. ennyi!
2020. dec. 20. 13:33
 5/26 A kérdező kommentje:
Na igen, ezt kifelejtettem, hogy vannak gamer lányok is.
2020. dec. 20. 13:34
 6/26 anonim ***** válasza:
94%

Értem, hogy mire szeretnél kilyukadni, de alapvetően nem lehet általánosítani. A nővérem és a barátja is mindketten nagy gamerek, valamilyen multiplayer játékon keresztül találkoztak. Egyikük se járt el ismerkedni, a srác azért, mert kevés lány volt a környezetében, akivel összeillettek volna, a nővérem azért, mert rettentően szégyenlős.

A gamerkedés egy nagyon tág közösség, amin keresztül rengeteg embert megismerhetsz. Mint mindennél, itt sem lehet túlzásokba esni, vagyis, hogy csak ez teszi ki az életedet. Ugyanúgy, ha valaki verseny sportol, és csak ezzel törődik, akkor neki se lesz sok sikere. Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt a különböző dolgok között.

22/L

2020. dec. 20. 13:39
 7/26 anonim ***** válasza:
Első barátom a CS-s közösségben eléggé elismert játékos volt, sokat versenyeztek. Az ilyen rendezvényeken voltak-vannak csini rajongó lányok is, nem is kevés. Nem egy gamer-nek gyönyörű barátnője, felesége van.
2020. dec. 20. 13:45
 8/26 anonim ***** válasza:
46%
Én 10 éves korom óta játszom hobbi szinten (tehát átlagnál többet), de nem tapasztaltam, hogy ez előny lenne. Én ezért nem is merem elmondani a lányoknak. Függ attól, hogy Te milyen közösségben mozogsz. Én örülnék, ha találnék olyat, ahol ez a népszerű. Én eddig mindig olyan közösségben mozogtam, ahol a buli, pia, kocsik, nyaralások, stb. volt a menő. Az ilyet meg kiröhögik. 30f
2020. dec. 20. 13:46
 9/26 anonim ***** válasza:
Ja és egyik sem volt bunkó, ahogy itt előadja magát nagyokosan az egyik válaszoló. Jóval érzékenyebbek tudnak lenni az átlagnál.
2020. dec. 20. 13:46
 10/26 anonim ***** válasza:
72%
Én egyébként nem hiszem, hogy a VR Pistire meg a Janira azért buknak, mert milyen jó pasik. Ott inkább a sok pénz, meg a gamer közösségben lévő hatalmuk, ami vonzóvá teszi őket+ a nagydumás skilljük. Mindkettő házas, ha jól tudom, pedig alacsonyak, ducik, nincs bennük külsőre SEMMI extra.
2020. dec. 20. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!