Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai incel generáció azokból alakult ki, akik fiatalabb korukban nagy gamerek voltak?
Az elméletem szerint a mai incelek a 14-20 éves korukat azzal töltötték, hogy állandóan a számítógépen/konzolon játszottak. Ők voltak azok a tipikus fiatalok, akik ki sem mozdultak otthonról.
Ez megmagyarázná, hogy miert panaszkodik annyi 22-23 éves fiú, hogy nem volt még barátnője. Mert ekkor jöttek rá, hogy valami kimaradt az életükből. Aztán depresszióba esnek, és ők lesznek a 30-40 éves full tapasztalatlan pasik.
Kicsit olyan ez, mint a tücsök és a hangya meséje. A jelképek szerint ebben az esetben tücskök volt az, aki csak muzsikált (=videójátékozott), míg a hangya dolgozott (=próbálkozott a csajoknál)
Természetesen a sikeres pasik közt is voltak/vannak gamerek, de ők nem csak játszottak, hanem volt mellette életük. Eljártak ismerkedni, randizgatni, stb.
Mit gondoltok?
#20 Akkor te nagyon talpraesett vagy. De ezt hogy csináltad, hogy meg tudtad úszni a jegyellenőrzést, hogyha jól értettem?
19-es voltam
#21: A régi időkben rengeteg mindent meg lehetett játszani. Csak sajnos szájról-szájra terjedtek a dolgok, mivel nem volt internet, így ha kis lúzernek lettél nevelve, akkor elbalf..szkodtad az egész fiatal éveidet, mint én is és utána meg pislogtál, mint hal a szatyorban, hogy elszaladt melletted az élet.
Csak azt nem értem, hogy egy ilyan valaki hogyan lehet 36 évesen incel... Pont az ilyen vagány srácokra bukott mindig is sok csaj...
Akkoriban a "kontingens" ugy volt kiadva, hogy vegyes kocsik jartak a vonalon. A jugo kocsikon mindenhol cilinderzar volt, mig a MAV-os kabinos Ao/Bo kocsikon negyszogkulccsal nyilt minden. Akkoriban iparitanulo voltam, legyartottam szepen a negyszogkulcsot a tanmuhelyben :)
Ha bementel a WC-be, fent volt egy ajto, ahol a budinak a viztartalya volt, oda be lehetett kucorodni (ott nem artott egy haver, aki radcsukja, egyedul nehez volt), vagy a folyoso "A" vegen a kapcsolo helyisegbe az eloszto ala. Mondjuk nyeszlett, tejfolosszaju kamasz voltam, most mar nem fernek be :)
Meg a csorgos/szilis vonatokon a BDt vezerlokocsiban volt egy felreeso szolgalati szoba, ott is el lehetett rejtozni a jv. elol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!