Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai incel generáció azokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai incel generáció azokból alakult ki, akik fiatalabb korukban nagy gamerek voltak?

Figyelt kérdés

Az elméletem szerint a mai incelek a 14-20 éves korukat azzal töltötték, hogy állandóan a számítógépen/konzolon játszottak. Ők voltak azok a tipikus fiatalok, akik ki sem mozdultak otthonról.

Ez megmagyarázná, hogy miert panaszkodik annyi 22-23 éves fiú, hogy nem volt még barátnője. Mert ekkor jöttek rá, hogy valami kimaradt az életükből. Aztán depresszióba esnek, és ők lesznek a 30-40 éves full tapasztalatlan pasik.

Kicsit olyan ez, mint a tücsök és a hangya meséje. A jelképek szerint ebben az esetben tücskök volt az, aki csak muzsikált (=videójátékozott), míg a hangya dolgozott (=próbálkozott a csajoknál)

Természetesen a sikeres pasik közt is voltak/vannak gamerek, de ők nem csak játszottak, hanem volt mellette életük. Eljártak ismerkedni, randizgatni, stb.

Mit gondoltok?

2020. dec. 20. 13:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#20 Akkor te nagyon talpraesett vagy. De ezt hogy csináltad, hogy meg tudtad úszni a jegyellenőrzést, hogyha jól értettem?

19-es voltam

2020. dec. 22. 22:58
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

#21: A régi időkben rengeteg mindent meg lehetett játszani. Csak sajnos szájról-szájra terjedtek a dolgok, mivel nem volt internet, így ha kis lúzernek lettél nevelve, akkor elbalf..szkodtad az egész fiatal éveidet, mint én is és utána meg pislogtál, mint hal a szatyorban, hogy elszaladt melletted az élet.

Csak azt nem értem, hogy egy ilyan valaki hogyan lehet 36 évesen incel... Pont az ilyen vagány srácokra bukott mindig is sok csaj...

2020. dec. 23. 06:40
 23/26 anonim ***** válasza:

Akkoriban a "kontingens" ugy volt kiadva, hogy vegyes kocsik jartak a vonalon. A jugo kocsikon mindenhol cilinderzar volt, mig a MAV-os kabinos Ao/Bo kocsikon negyszogkulccsal nyilt minden. Akkoriban iparitanulo voltam, legyartottam szepen a negyszogkulcsot a tanmuhelyben :)

Ha bementel a WC-be, fent volt egy ajto, ahol a budinak a viztartalya volt, oda be lehetett kucorodni (ott nem artott egy haver, aki radcsukja, egyedul nehez volt), vagy a folyoso "A" vegen a kapcsolo helyisegbe az eloszto ala. Mondjuk nyeszlett, tejfolosszaju kamasz voltam, most mar nem fernek be :)

Meg a csorgos/szilis vonatokon a BDt vezerlokocsiban volt egy felreeso szolgalati szoba, ott is el lehetett rejtozni a jv. elol.

2020. dec. 23. 07:58
 24/26 anonim ***** válasza:
66%
tele van neveletlen kis szutykokkal a sok online fps jatek.. verjem a billentyuzetbe bele..
2020. dec. 24. 00:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Baromság!! A ferjem gamer...
2021. febr. 6. 10:17
 26/26 anonim ***** válasza:
#25: Azért azt se felejtsük el, hogy PewDiePie is gamer és Molnár Krisztián is.
2021. febr. 8. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!