Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai incel generáció azokból alakult ki, akik fiatalabb korukban nagy gamerek voltak?
Az elméletem szerint a mai incelek a 14-20 éves korukat azzal töltötték, hogy állandóan a számítógépen/konzolon játszottak. Ők voltak azok a tipikus fiatalok, akik ki sem mozdultak otthonról.
Ez megmagyarázná, hogy miert panaszkodik annyi 22-23 éves fiú, hogy nem volt még barátnője. Mert ekkor jöttek rá, hogy valami kimaradt az életükből. Aztán depresszióba esnek, és ők lesznek a 30-40 éves full tapasztalatlan pasik.
Kicsit olyan ez, mint a tücsök és a hangya meséje. A jelképek szerint ebben az esetben tücskök volt az, aki csak muzsikált (=videójátékozott), míg a hangya dolgozott (=próbálkozott a csajoknál)
Természetesen a sikeres pasik közt is voltak/vannak gamerek, de ők nem csak játszottak, hanem volt mellette életük. Eljártak ismerkedni, randizgatni, stb.
Mit gondoltok?
Annak, hogy ennyi magányos fiatal férfi van (akit manapság incelnek gyúnyolnak) az az oka, hogy elképesztő túljelentkezés van a korosztályukbeli nőkre, ezért azok bőőőőőven megválogathatják, kivel állnak össze, így rengeteg férfi fiatalon kimarad a jóból.
Pont ezért a túljelentkezés miatt van, hogy az átlagos külsejű férfiakat általában egy hajszál választ el az incelségtől. A nők egyáltalában nem kíváncsiak az általgos férfiakra és fiatalon még simán megtehetik, hogy egy-egy jópasit kifognak, még akkor is, ha osztozkodni kénytelenek rajtuk.
Később sem változik a helyzet, akkor sem kívánják őket, csak akkor a nők anyagi megfontolásból már nem tehetik meg, hogy ignorálják az átalgpasikat. Ugyanis ők az egyetlenek, akiket be tudnak fogni, ha normális anyagi körülmények között akarnak gyereket nevelni. Azok a férfiak, akiket valóban kívánnak, egy-egy dugás után köddé válnak, azokra nem lehet építeni.
Szerintem a butákból. Engem a korombeli lányok le sem köptek, annyira levegőnek néztek. Ellenben mindig volt idősebb, MILF barátnőm. 16 évesen a tanárnőm volt az első barátnőm. Szóval szerintem az incel a fosósból lesz.
Tudod: "Ha citromot ad neked a sors, csinálj limonádét!"
Szerintem sem a gamerkedés vezet az incelséghez. Viszont abban úgy gondolom, igazad van hogy az, ha valaki az egész fiatalkorát bezárkózva tölti, vezethet incelséghez.
Nem arra gondolok, hogy ez egyenlő az introvertáltsággal vagy a félénkséggel de ha valaki fiatlkorában nem tanul meg szocializálódni, nem ismeri meg a társadalmat amiben él, nem beszélget és tart kapcdolatot hús-vér emberekkel akkor teljesen beszűkül a látóköre és ha semmi tapasztalata nincs arról, hogy milyen a világ valójában, könnyebben mosható az agya.
Az incelek önmagukat vallják annak és online közösségeket vállalnak másokkal akik ugyanígy gondolkodnak, vagyis egymás agyát pumpálják tele ugyanazokkal a dolgokkal. Rnnek fényében nem csoda, hogy olyanok, amilyenek de ez csak az ő hibájuk.
Végülis most, napjainkban a profi gamerek már tényleg népszerűek lehetnek. A YouTube csatornájukon a rengeteg feliratkozó, like, van belőle pénz is. Biztos könnyen ismerkednek.
Bár feltehetően 15 evvel ezelőtt azért a gamerek nem lehettek nagy sztárok. Ezért ragadhatott rájuk(?) a kocka jelző, ami ugye a lúzer szinonimája. Persze kivételek akkor is voltak. Akik pl. videójáték teszteket írták a havi megjelenő gamer magazinokba, népszerűek lehettek.
Szerintem ez marhaság.
Fiatalabb koromban meg most is sokat kockulok, de emellett mindig voltak és vanna kis barátaim, ismerőseim.
Velük is sokat lógtam és most is sűrűn összejárunk, megy a "baromkodás" továbbra is, mintha csak 15 évesek lennénk.
Suliban sem voltam soha kiközösítve, nem voltm "nagymenő", de "lúzer" sem. ÉRdekes módon egyébként pont azoknak lett szinte minden téren a legjobb életük a volt osztálytársaim közül, akik a legnagyobb nyomorékok voltak és akiket mindenki csak piszkált.
Szóval fogalmam sincs, hogy mitől függ ez, tényleg nincs már ötletem, annyira sok példa van minden esetre, hogy igazából nicnsenek konrkétan olyan tulajdonságok, amiken ha változtat az ember akkor biztosan, de legalábbis jó eséllyel sikeres lesz ilyen téren.
Szerintem a társkeresés az egyetlen dolog ami gyakorlatilag teljesen független mindentől és nem lehet e téren egyáltalán jó tanácsot adni.
Én 40 éves vagyok, és nem volt szexuális kapcsolatom. Ezt a szót tavaly ismertem meg, és ha az eredeti jelentését nézzük, nem értem, hogy miért kell hozzá kapcsolni a gyűlöletet meg az agressziót, pedig nem is tartalmazza ezt a kifejezés.
Vannak szélsőséges nézetű emberek, akik összeomlottak idegileg, mert nem bírják már ezt az állapotot. Ők valószínűleg jobban összetartanak, és a társadalom tévesen csak velük azonosítja ezt a szót, a hangos kisebbséggel. De sajnos az emberek, akik nincsenek ebben a helyzetben, hajlamosak csak a felszínt látni. Ez olyan, mintha minden muszlimra azt mondanánk, hogy terrorista.
Én mindig is szorongásos betegségekkel küzdöttem, szociális fóbia meg ilyesmik, meg eleve zárkózott vagyok, és annak idején diákkoromban voltak, akik visszaéltek ezzel, kötekedtek velem. Akkor még nem is úgy néztem ki, mint most. Tehát sok minden miatt lehet valaki ebben a helyzetben.
A csaladomnak nem volt penze, hogy gamer gyerek legyek :)
Akkoriban huzos arban volt egy gamer PC.
Kamaszkoromban eldobalt uvegeket gyujtottem es valtottam vissza a parkban es a melosvonatokon, palyaudvar mellett laktunk. A kapott penzbol bringat epitettem es rengeteg helyre elbicikliztem. Levonatoztam a horvat tengerpartra tokegyedul, Splitbe ugy, hogy a Maestral nemzetkozi gyorsvonaton a WC viztartalya melle masztam be, miutan beraktam a bringat a taroloba.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!