Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor el kell költöznöm anyukámtól? Régen miért nem volt baj, ha több generáció együtt élt?
36 éves férfi vagyok és 2 éve együtt vagyok egy csinos kedves aranyos lánnyal akit nagyon szeretek, de nagyon szeretem anyukámat is akivel együtt lakom.
Párom már nagyon határozott és össze akar velem költözni de külön én meg nem mennék otthonról el, lenne külön lakás szüleim házában... régen is több generáció élt együtt akkor miért nem volt baj.. Anyum is kijelentette hogy ő belehalna ha elköltüznék... Mi lehet a megoldás.
Hülye pöcs vagy, és az lenne a megoldás, ha maradnál szűz, és így senkit sem idegesítenél.
Szegény anyud belehalna, hogy a 36 éves fia elköltözik. hogyne. és neked meg jutott rendes nő.
sztem gondold át még egyszer ezt a fake kérdést
Hogy mi? Miért lenne fake? Komolyan nem értem... De normális válaszokat várok nem az ilyen provokáló válaszokat.. ment a lepontozás..
Komolyan miért nem volt baj hogy régen több generáció együtt lakott?
Régen leginkább azért laktak együtt, mert nem tehettek még, hogy külön költözzenek. Manapság is biztos vannak ilyenek, de ez inkább az önállóság hiányának a jele, hogy nem tudsz leszakadni édesanyádtól, aki erre még érzelmi zsarolással is rásegít.
A szüleim magyarok, a párom walesi, aztán mégis Olaszországban élünk, szóval mi nem vagyunk erre feltétlen jó példa, viszont a legtöbb embernek igénye van arra, hogy önállóan éljen és ne a szülei tekintete alatt. Gondolom a párod (jogosan) nem szeretné mindennap az édesanyádat nézni, hanem szeretné, ha függetlenül tudnátok élni.
Mi lehet a megoldás. Nem is tudom. Nőjj fel? Mindenki szereti az anyukáját, mégis el tudnak költözni otthonról, mert felnőtt ember nem az anyja szoknyája mellett éli az életét.
Régen ez azért nem volt baj, mert akkor egymást segítették a generációk, ma már inkább akadályozzák. Anyukádnak is zavaró lenne ha a barátnőd költözne oda, még ha nem is mondja ki, de a barátnődnek is egyértelműen zavaró lenne anyukád. Mert aki már hozzászokott a saját, független életéhez, amikor mindent úgy alakít a napjában, a lakásában, az életében, ahogyan ő azt szeretné, akkor nem fog énekelve és táncolva asszisztálni ahhoz, hogy mást kerülgessen a saját otthonában és visszatérjen egy éretlen kamasz szintjére az élete.
36 evesen 2 eves kapcsolatban inkabb laknal anyaddal, minthogy a csajoddal osszekoltozz? gratulalok.
egyebkent regen is csak a szegenyebbeknel elt egyutt tobb generacio, akik nem tehettek meg, h elkoltozzenek. voltak is konfliktusok rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!