Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor el kell költöznöm anyukámtól? Régen miért nem volt baj, ha több generáció együtt élt?
36 éves férfi vagyok és 2 éve együtt vagyok egy csinos kedves aranyos lánnyal akit nagyon szeretek, de nagyon szeretem anyukámat is akivel együtt lakom.
Párom már nagyon határozott és össze akar velem költözni de külön én meg nem mennék otthonról el, lenne külön lakás szüleim házában... régen is több generáció élt együtt akkor miért nem volt baj.. Anyum is kijelentette hogy ő belehalna ha elköltüznék... Mi lehet a megoldás.
Hát figyi régen te a nő cuncuskájához addig hozzá nem érhettél, amíg 2-3 napos lagzit nem adsz a falunak. (de oda minimum a fél falú legyen hivatalos!) Aztán ha ezt teljesítetted, akkor a nászéjszakától már tied lehetett a nő. A külön lakrész praktikus volt, mert ugye egy a föld, együtt mentettek ki a domboldalba kapálni.
Szóval szerintem legyél te is mezőgazdasági munkás a közelbe és várj házasságig a szexel. Mert régen ezt is lazán lehetett teljesíteni.
De hát milyen istentelen pogányok vagytok már?
Hát belehal a mamma? Drága mamma
Hát és akkor ki fog utána pont olyan spagettit főzni
eeeh
Régen 36 évesen már rég külön eltel, lenne egy feleséged és két iskolás korú gyereked.
Manapság a középkorú férfiak is úfy viselkednek, mint az életképtelen gyerekek.
Csak nem hal bele anyád.
Ne hagyd már hogy zsaroljon. Éld a magad életét.Bár lehet inkább te nem vagy képes rá, aztán anyura fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!