Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most akkor el kell költöznöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor el kell költöznöm anyukámtól? Régen miért nem volt baj, ha több generáció együtt élt?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok és 2 éve együtt vagyok egy csinos kedves aranyos lánnyal akit nagyon szeretek, de nagyon szeretem anyukámat is akivel együtt lakom.

Párom már nagyon határozott és össze akar velem költözni de külön én meg nem mennék otthonról el, lenne külön lakás szüleim házában... régen is több generáció élt együtt akkor miért nem volt baj.. Anyum is kijelentette hogy ő belehalna ha elköltüznék... Mi lehet a megoldás.

2021. ápr. 28. 13:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

Hát figyi régen te a nő cuncuskájához addig hozzá nem érhettél, amíg 2-3 napos lagzit nem adsz a falunak. (de oda minimum a fél falú legyen hivatalos!) Aztán ha ezt teljesítetted, akkor a nászéjszakától már tied lehetett a nő. A külön lakrész praktikus volt, mert ugye egy a föld, együtt mentettek ki a domboldalba kapálni.

Szóval szerintem legyél te is mezőgazdasági munkás a közelbe és várj házasságig a szexel. Mert régen ezt is lazán lehetett teljesíteni.

2021. ápr. 28. 13:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

De hát milyen istentelen pogányok vagytok már?

Hát belehal a mamma? Drága mamma

Hát és akkor ki fog utána pont olyan spagettit főzni

eeeh

2021. ápr. 28. 13:32
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Régen 36 évesen már rég külön eltel, lenne egy feleséged és két iskolás korú gyereked.

Manapság a középkorú férfiak is úfy viselkednek, mint az életképtelen gyerekek.

2021. ápr. 28. 13:32
 14/29 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy itt a gyk-n mennyire nem tisztelik szeretik az anyukájukat..
2021. ápr. 28. 13:37
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Imádom anyukámat, de nem élhetek örökké a háta mögött. A szeretet mértéke nem attól függ, hogy mennyire vagyunk közel egymáshoz, ne áltasd magadat.
2021. ápr. 28. 13:38
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mi lenne, ha a párod is így gondolkodna? Tegyük fel, ő élne az édesanyjával és azt akarná, hogy te költözz oda hozzájuk? Jaaaa, az már nem tetszene, ugye?
2021. ápr. 28. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Zakkant az anya meg a fiacskaja is. Ha nem fake a kerdes, akkor vajon ez miert nem esett le a baratnonek? Leesett volna. Nincs is baratno, csak a kerdezo trollkodik. Mar megint.
2021. ápr. 28. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
91%
Én is otthon lakom 42 évesen 2 szintes családiházban külön bejáróval. És mi van akkor? Mi a párommal az emeleten, anyukám, pedig a földszinten. Mivel apukám meghalt így nem hagytuk egyedül magára. Mondjuk nálunk nem beteges a kapcsolatunk, hanem teljesen normális. Anyukám soha nem tolakodik fel hozzánk, ha valami van segítek neki és ennyi. Van olyan, mikor napokig pár szót váltunk, de van olyan, hogy együtt ps-ezünk :D Viszont a kérdező szerintem a tipikus anyuka kicsifia kategória. Főleg ilyen kijelentések után, hogy belehalna meg stb. ha elköltözne. Ott már szerintem az egészséges anya fia kapcsolaton túl mutat a dolog. Én például szeretem anyukámat, de nem ölelgetem nem puszilgatom nem is mondom neki szóval és nem karolgatom az utcán. A szeretet lehet másmilyen is.. Viszont a kérdezőről eltudom ezeket képzelni, amiket most felsoroltam...
2021. ápr. 28. 13:57
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha bele hal se lesz gond, majd élsz te is úgy mint Norman Bates az anyukájával.
2021. ápr. 28. 14:07
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Csak nem hal bele anyád.

Ne hagyd már hogy zsaroljon. Éld a magad életét.Bár lehet inkább te nem vagy képes rá, aztán anyura fogod.

2021. ápr. 28. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!