Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet, hogy a párommal a saját albérlőim legyünk?
Amit meg a kérdező írt, egyenesen arra példa, hogy miért ne kezdjünk a "gazdag/sikeres pasik" egy részével...
De ez a fószer sem nem gazdag, de nem sikeres :D
Ez egy csóró proli.
Én igazából benn lennék az albizásban, de akkor az egyik szoba az enyém, és nem sír a szája, ha felhozok egy-egy kant.
Elég sok helyen laktam albiban többedmagammal, de a szoba járt, a közös helységhasználat és a magánélet is.
Ha már vadidegenként kezelik emberek a saját párjukat, akkor a vadidegennek járó jogok is megilletik.
31-es, igen, teljesen egyetértek. Aztán arra is gondoltam, hogy lehet hogy "csak" örökölt, de már nem írtam újabb kommentet, mert ezek már nem tartoznak rám. Meg igazából, mindegy is hogy ki a kérdező, főleg ezen az oldalon, de ha megteszi ezt a "párjával", akkor előre is gratulálok neki. :/ És gondolkozzon el magán, még hogy mit mond, mikor ez kiderül. :D :S
De még mindig azt mondom, hogy inkább ne költözzenek össze, ha nem érzi stabilnak a kapcsolatukat... Vagy akkor ahogy írod, bérlőhöz méltó módon ugyanazon jogok illessék meg a nőt, ami egy "mezi bérlőnek" jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!