Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet, hogy a párommal a saját albérlőim legyünk?
Add ki a lakasod es vegyel ki egy alberletet
igy elvileg nem hazudsz csak nem mondasz el mindent:P
A 18-as vagyok, az utánam szólóknak írom :
Szóval a párom lánya összespórolt nagy nehezen egy önerőt..fölvett tizenvalahány millió kölcsönt...nemsokára beköltözik..fizetni fogja a törlesztőt(kb85e, és első évben a vagyonszerzési illetéket 12 részletben kb75e) a fiúja aki eddig albérletben élt, csak úgy költözzön oda ? Igenis fizessen egy korrekt díjat, 120 felét azaz 60-at+rezsi és közös ktg felét..
Ja és azt is írtam, hogy ha majd úgy alakul a jövő hogy közös kasszán legyen a pár (akkor úgyis minden forintot közösen használnak fel...)
26-os, de miért, a pasinak soha nem lesz tulajdonrésze a lakásban.
Rezsi fele, kaja fele, tisztítószerek fele az oké.
26-os, a poén ebben az, hogy ha szétmennek, akkor az egyik fél sosem fogja látni a kölcsönre kiadott pénzt. A másiknak viszont ugyanúgy megmarad a lakás. És ismét felteszem a kérdést. Bérlő volt vagy a párja? Ki használt ki kit? Kinek vette fel a tulaj a hitelt? Magának vagy a leendő párjának előre? :/ A véleményed semmilyen szinten nem osztom.
A másik meg mi ez a mentalitás? Mivel tartozna nekem a leendő párom, azért mert én próbálok önerőből boldogulni az életben? Az más tészta lenne, ha a rezsit is én fizetném és nem dolgozna. De ez nem az a helyzet... Ennyire ne akaszkodjunk már a másikra. Vagy: eddig általában csak a szomszédtól sajnáltuk a "zöldebb füvet", most már a párunktól is? Amit meg a kérdező írt, egyenesen arra példa, hogy miért ne kezdjünk a "gazdag/sikeres pasik" egy részével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!