Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 40 feletti férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti férfiak, nektek mitől igazán NŐ egy nő?

Figyelt kérdés

Mindketten válás után vagyunk, párom 44/F, én 40/N.

1 éve vagyunk együtt, 4 hónapja össze is költöztünk. Szeretném ezt jól csinálni végre. Ezzel nem azt mondom, hogy csak rajtam múlik, és hogy csak én teszek bele mindent, kettőnkön múlik, és úgy érzem, mindketten ugyanarra vágyunk. A házasságainkban elkövetett hibákat próbáljuk most kiküszöbölni, csak a jó dolgokra koncentrálni. Szóval a kérdés: nektek mitől igazi egy nő? Apró kedveskedések, gyengédség, figyelem, törődés? Nyilván mindenkinek más az igénye, de érdekelne a véleményetek. Amikor azt mondjátok, hogy egy nő minden helyzetben maradjon nő és nőies, azalatt mit értetek pontosan? Figyelek magamra, az alakomra, a lakás tiszta, rendben van, jól főzök, jó munkám van, vannak barátaim, van életem, emellett úgy érzem, figyelek a páromra, mikor mire van szüksége, gyengédsgére, masszázsra, vagy arra hogy akkor épp egy kicsit egyedül maradjon, stb. Valami jó tanács működőképes, hosszútávú kapcsolatban/házasságban élőktől? Köszi

2021. ápr. 14. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%
A férgiak egyenlőségi jogaiért küzd.✊🏻
2021. ápr. 14. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Hát nekem nincs jó alakom, utálok takarítani, állandóan fut a ház, nem csicskulok be. Persze vannak pozitív tulajdonságaim is. Mi nagyon jó összhangban élünk már 15 éve és messze nem vagyok tökéletes, ahogy ő sem.
2021. ápr. 14. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Na jó, hát ezt mindenki félreértette. Nem vagyok csicska, nem kapnak tőlem agyf*szt, ahogy írtátok, és nincs megfelelési kényszerem... csak érdekelt volna férfiak véleménye, hogy nekik mitől nő egy nő. Na mindegy.
2021. ápr. 14. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem várok el sokat egy nőtől. Csajok nélkül is csaknem teljes az életem, és mindent meg tudok csinálni magam is. Ha akar főzni, most, takarítani, felőlem oké, de ez nem követelmény, ezt én is meg tudom csinálni. Szóval számomra egy igazi nő legyen sportos, csinos, szelíd és mosolygós, és jól cumizzon. Más kívánságom nincs...
2021. ápr. 14. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, az ember a második házasságában szokott kiteljesedni. Én is így jártam. Az elsőben elköveti a maga kötelező hibáit, aztán a másodikban igyekszik ezeket elkerülni. Sajnos, kérdező, nem ismerjük a férjed szeretetnyelvét, így nem tudjuk megmondani, mi az, mik azok a jelek, gesztusok, szavak, amikből érzi a szerelmedet. Javaslom, olvassátok el Gary Chapman Egymásra hangolva c. könyvét. Sokat megtudtok belőle egymásról, a férfiról, a nőről, a kapcsolatról.

Esetleg ha konkrét kérdésed van, írj, szívesen segítek férfioldalról megvilágítani dolgokat.

2021. ápr. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!