Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak a párjuk, feleségük mellett a 35-40 feletti férfiak munkamániássá és csak arra lesz jó a párjuk, hogy 2-3 naponta egy szex meglegyen?
Elmagyarázod, hogy miért is jó az a feleségnek, ha elválik, mert nincs nagyobb ház? Akkor ad az állam? Vagy akkora jó buli 25 ezer gyerektartásból felnevelni egyedül a közös gyereket?
Szerinted az mennyire javít a házasságokon, hogy a férjek csalják a feleségük, s2arnak a gyerekre, a nőt csak üríteni használják, és otthon sincsenek?
Szerinted mennyire jó az ágyban, aki csak ürít? Vajon miért nem akar a feleség szexet, ha az elmúlt 5-10 évben nem volt orgazmusa?
Ez tudod, hogy miért van? Mert 100 ilyen okos férfiből 90 azért házasodik, mert a csaj elég jól néz ki. Szülés után a feszes cici és a lapos has odalesz, és marad az eleve s2ar személyisége. Ezt úgy oldja meg, hogy keres egy másik s2ar személyiségű libát, aki hajlandó szerető lenni, és csak szexre használja.
Bravó!
Ó, ti tökéletes férfiak!
Aztán csodálkoztok, hogy a mai huszonéves lányok csak szexelnek, buliznak, anyagilag kihasználják, akit lehet, és eszükbe sincs családot alapítani? Ők csinálják jól!
"az itteni nők naponta csinálják a csődör párjukkal"
Sajnálom,de ki kell ábránditsalak.
Én is munkamániás vagyok de már 20 évesen is az voltam.
Ez alap sokunknál,mivel FÉRFIAK vagyunk ezèrt a mi dolgunk a karrierépítés,az erőforrások biztosítása teljesen.
Csak sajnos a mai kisfiúk nem azt csinálják amit kellene.
30 felett is kölkök még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!