Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak a párjuk, feleségük mellett a 35-40 feletti férfiak munkamániássá és csak arra lesz jó a párjuk, hogy 2-3 naponta egy szex meglegyen?
Mert mikor dolgozzon, 50 évesen? Addig kell megnyomni amíg lehet, amíg bírod. Az ember általában 30 felett jut el arra a szintre karrierben amikor tényleg oda tudja tenni magát és elérni valamit. Huszonévesen pályakezdőként azért nincsenek ilyen lehetőségei, 40-50 felett meg már nem bírja a hajtást. Meg persze ez az az időszak amikor már azért válogathat, amikor van lehetősége végre azt a munkakört végezni amit tényleg szeretne.
Kettőnk közül én vagyok az aki munkamániásabb, egyszerűen csak mert imádom a munkám, ezért tanultam, ebbe öltem bele milliókat hogy ezzel foglalkozhassak. De természetesen volt amikor a férjem hajtott jobban. De hogy emiatt csak ürítésre használjuk egymást az elképzelhetetlen. Persze az is, hogy én otthon meleg vacsorával várjam, nem a középkorban élünk. Mindketten dolgozunk, mindketten főzünk, ez alap. A többi kapcsolatban csak ennyi különbség van, dolgozik az asszony ott is csak éppen a férjük egy semmirevaló szerencsétlen aki azt hiszi elég neki, hogy 8 órát ledolgozik a cégnél, otthon nem kell már semmit csinálni.
Az új ház, új autóról meg annyit, hogy azért keresel pénzt, hogy elköltsd. Én pont úgy látom, hogy a férfiak őrülnek meg 30 felett és pont ők azok akik azért robotolnak, hogy legyen luxus kocsi. Ők azok akik státusszimbólumokra szórják a pénzt ahelyett, hogy értelmesen költenék el mondjuk a családjukra is tekintettel. Én szinte csak ilyet látok ahol a nő sokkal inkább azzal rágja a férje fülét, hogy ne csak magára, ne csak számítógépes játékokra vagy új BMW-re szórja már a pénzt hanem legyen megtakarítása és építsen fel belőle valami értelmeset.
Nekem tán túl sok párkapcsolatom is volt, de még nem találkoztam ilyen asszonyi elvárással.
Mindig is marha sokat dolgoztam, de a szeretkezés az nem puszta ürítés volt, valamiért cserébe.
60f
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Jön a gyerek, a nő leginkább vele lesz elfoglalva, így a férfi inkább a munkába temetkezik, de a feszkót valahogy le kell vezetni ez meg csak a 2-3 napi szexel megy. Így legalább a felek foglalkoznak is egymással.
Érdekes, amit olvastam valakitől. Én nő vagyok ugyan, nemsokára 35, gyerekem nem a karrier miatt nincs még, nem találtam megfelelő társat, akivel kölcsönösen egymást akartuk volna hosszú távra így meg nem tudtam bevállalni egy ekkora, életre szóló felelősséget, mert a gyerekvállalás az. Nekem is mostanában kezdett felfelé ívelni a karrierem, jobb munka, jobb fizetés, értékelik a tapasztalataimat. Pályakezdőként még kis zöldfülű voltam, most meg már én adom át a tudást.
Apámnak is ebben az időszakban jött a nagyobb munkahelyi előrelépés, vezetői pozíció, nagyobb felelősség, de ez nem jelenti azt, hogy korábban nem hajtott volna, hiszen előtte munka mellett szerzett két diplomát, mikor anyámat még nem is ismerte. Ő szegénységben nőtt fel, és ki akart törni, ez hajtotta, most meg olyan nyugdíja van, hogy sokan fizetésnek is örülnének annyinak, de megdolgozott érte, jó szakember lett.
Van ilyen kapcsolat, ez a rossz házasság egyik általános formája. Igazad van, sokan elvesznek egy jóseggű lányt, jellemhibákkal, aztán az igazi elsárkányosodás után-ami általában a gyerekek érkezése után hatalmasodik el- vagy belemenekülnek a melójukba, legyen az bármilyen ócska, vagy még megfejelik valami kis libával, akit pénzelnek, hitegetnek, szúrogatnak. Olyan is van, hogy otthonra már nem is marad kapacitás, ezért anyut igazából a szomszéd kezelgeti.
Vannak cifra dolgok, de képzeld, régen, amikor még elvárás volt a házasság és szégyen a vénlányság, még több ilyen elcseszett házasság létezett. Hány férfi élte az életét horgásztó partján, háztájiban, garázsban? Pfff...rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!