Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért válnak a párjuk, feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válnak a párjuk, feleségük mellett a 35-40 feletti férfiak munkamániássá és csak arra lesz jó a párjuk, hogy 2-3 naponta egy szex meglegyen?

Figyelt kérdés
Nyáron 5, 35 feletti haverommal ültünk össze, kettő csalja is a nejét, a másik 3 azért nem mert olyan munkát végeznek, ahol nincs erejük sem idejük mellette erre, de megtennék ők is. Ugye 35 felett ritkul a szex, jó persze az itteni nők naponta csinálják a csődör párjukkal, mert ők az aranytojást tojó tyúkok, a perfektek, de való életben ez nem így van. 2-3 naponta arra jó majd minden férfinak a párja, hogy ürítsen egyet. De inkább a munkába menekülnek, mert az asszony nagyobb-szebb lakást akar, vagy újabb autót. Ennek meg meg kell felelni, mert elválik a nő. De amúgy majd minden férfinak elege van az elvárásokból, hogy robotoljanak, mert akkor az asszony zsarolja őket, hogy no huncutkodás, no vacsora, stb, sőt el is válik. Ezért menekülnek a munkába. Az itteni nők miért fényezik ezt ki, hogy ez nem is így van, az ő férjók maga mr. tökéletes?
2019. okt. 29. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

Mert mikor dolgozzon, 50 évesen? Addig kell megnyomni amíg lehet, amíg bírod. Az ember általában 30 felett jut el arra a szintre karrierben amikor tényleg oda tudja tenni magát és elérni valamit. Huszonévesen pályakezdőként azért nincsenek ilyen lehetőségei, 40-50 felett meg már nem bírja a hajtást. Meg persze ez az az időszak amikor már azért válogathat, amikor van lehetősége végre azt a munkakört végezni amit tényleg szeretne.

Kettőnk közül én vagyok az aki munkamániásabb, egyszerűen csak mert imádom a munkám, ezért tanultam, ebbe öltem bele milliókat hogy ezzel foglalkozhassak. De természetesen volt amikor a férjem hajtott jobban. De hogy emiatt csak ürítésre használjuk egymást az elképzelhetetlen. Persze az is, hogy én otthon meleg vacsorával várjam, nem a középkorban élünk. Mindketten dolgozunk, mindketten főzünk, ez alap. A többi kapcsolatban csak ennyi különbség van, dolgozik az asszony ott is csak éppen a férjük egy semmirevaló szerencsétlen aki azt hiszi elég neki, hogy 8 órát ledolgozik a cégnél, otthon nem kell már semmit csinálni.

Az új ház, új autóról meg annyit, hogy azért keresel pénzt, hogy elköltsd. Én pont úgy látom, hogy a férfiak őrülnek meg 30 felett és pont ők azok akik azért robotolnak, hogy legyen luxus kocsi. Ők azok akik státusszimbólumokra szórják a pénzt ahelyett, hogy értelmesen költenék el mondjuk a családjukra is tekintettel. Én szinte csak ilyet látok ahol a nő sokkal inkább azzal rágja a férje fülét, hogy ne csak magára, ne csak számítógépes játékokra vagy új BMW-re szórja már a pénzt hanem legyen megtakarítása és építsen fel belőle valami értelmeset.

2019. okt. 29. 13:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként heti háromszor 5-kor kelek, és este 7-kor érek haza. A többi napon kicsit előbb érek haza. Most veszek magamnak új autót, nagy ház már megvan. Vacsorát is főzök, szex is van. A haverjaid lúzerek, ha nem dolgozó, lusta nőket vettek el.
2019. okt. 29. 13:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tán túl sok párkapcsolatom is volt, de még nem találkoztam ilyen asszonyi elvárással.

Mindig is marha sokat dolgoztam, de a szeretkezés az nem puszta ürítés volt, valamiért cserébe.

60f

2019. okt. 29. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Valaki írta, hogy azért vették el a nőt, hogy legyen az ágyba betét, vagy gyorsan el akarták kezdeni a gyerekgyártást, és én is el tudom ezt könnyen képzelni. Aztán pár év múlva ott vannak közös vagyonban, gyerekkel egy olyan emberrel, akit ki nem állhatnak valójában. Miért is járna haza? Neki tök jó kifogás az, hogy belemenekül a munkába, hogy a nejével ne kelljen lennie, és még rá is kenheti a saját korai halálát. Esetleg otthon is bezárkózik, és valami pótcselekvési hobbiba veti magát. Addig a nők vagy szintén munkába, vagy a gyerekekbe, igazgatásba, vagy házfelújítási projektbe menekülnek, mert a házasságuk üres, és gyerekes nőnek kevésbé bocsátják meg, hogy valami a családjától elvonatkoztatott hobbiba meneküljön, mint az apáknak.
2019. okt. 29. 20:27
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Csak a fő kérdésre válaszolva:

Jön a gyerek, a nő leginkább vele lesz elfoglalva, így a férfi inkább a munkába temetkezik, de a feszkót valahogy le kell vezetni ez meg csak a 2-3 napi szexel megy. Így legalább a felek foglalkoznak is egymással.

2019. okt. 29. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit olvastam valakitől. Én nő vagyok ugyan, nemsokára 35, gyerekem nem a karrier miatt nincs még, nem találtam megfelelő társat, akivel kölcsönösen egymást akartuk volna hosszú távra így meg nem tudtam bevállalni egy ekkora, életre szóló felelősséget, mert a gyerekvállalás az. Nekem is mostanában kezdett felfelé ívelni a karrierem, jobb munka, jobb fizetés, értékelik a tapasztalataimat. Pályakezdőként még kis zöldfülű voltam, most meg már én adom át a tudást.

Apámnak is ebben az időszakban jött a nagyobb munkahelyi előrelépés, vezetői pozíció, nagyobb felelősség, de ez nem jelenti azt, hogy korábban nem hajtott volna, hiszen előtte munka mellett szerzett két diplomát, mikor anyámat még nem is ismerte. Ő szegénységben nőtt fel, és ki akart törni, ez hajtotta, most meg olyan nyugdíja van, hogy sokan fizetésnek is örülnének annyinak, de megdolgozott érte, jó szakember lett.

2019. okt. 29. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
74%

Van ilyen kapcsolat, ez a rossz házasság egyik általános formája. Igazad van, sokan elvesznek egy jóseggű lányt, jellemhibákkal, aztán az igazi elsárkányosodás után-ami általában a gyerekek érkezése után hatalmasodik el- vagy belemenekülnek a melójukba, legyen az bármilyen ócska, vagy még megfejelik valami kis libával, akit pénzelnek, hitegetnek, szúrogatnak. Olyan is van, hogy otthonra már nem is marad kapacitás, ezért anyut igazából a szomszéd kezelgeti.

Vannak cifra dolgok, de képzeld, régen, amikor még elvárás volt a házasság és szégyen a vénlányság, még több ilyen elcseszett házasság létezett. Hány férfi élte az életét horgásztó partján, háztájiban, garázsban? Pfff...rengeteg.

2019. nov. 2. 08:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen is ez a rossz hàzasság.Mi mindketten dolgozunk és én nem akarok se nagyobb házat se jobb autót.Viszont a heti 3-4 sexet azt igen és a férjem is és szeretjük egymást gyerekeket nevelünk nem vagyunk gazdagok viszont boldogok.És eszünkbe se jutna szeretőt keresni.A való életben persze nincs új a nap alatt tehát olyan sok sz@r házasság van ahol csak a gyerek és a vagyon köt össze két embert DE nem ez van mindenhol.
2020. febr. 6. 18:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A haverjaid bénák es azert mind csalo, mert huzzak a tobbiek. Ez teny, ha olyanokkal veszed korbe magad, akkor te is konnyebben csalsz
2023. nov. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!