Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti férfiak, nektek mitől igazán NŐ egy nő?
Mindketten válás után vagyunk, párom 44/F, én 40/N.
1 éve vagyunk együtt, 4 hónapja össze is költöztünk. Szeretném ezt jól csinálni végre. Ezzel nem azt mondom, hogy csak rajtam múlik, és hogy csak én teszek bele mindent, kettőnkön múlik, és úgy érzem, mindketten ugyanarra vágyunk. A házasságainkban elkövetett hibákat próbáljuk most kiküszöbölni, csak a jó dolgokra koncentrálni. Szóval a kérdés: nektek mitől igazi egy nő? Apró kedveskedések, gyengédség, figyelem, törődés? Nyilván mindenkinek más az igénye, de érdekelne a véleményetek. Amikor azt mondjátok, hogy egy nő minden helyzetben maradjon nő és nőies, azalatt mit értetek pontosan? Figyelek magamra, az alakomra, a lakás tiszta, rendben van, jól főzök, jó munkám van, vannak barátaim, van életem, emellett úgy érzem, figyelek a páromra, mikor mire van szüksége, gyengédsgére, masszázsra, vagy arra hogy akkor épp egy kicsit egyedül maradjon, stb. Valami jó tanács működőképes, hosszútávú kapcsolatban/házasságban élőktől? Köszi
Számomra ?
Megérti, hogy én férfi vagyok.
Demokrácia van.
Nem kötekedik.
Nem elégedetlenkedik mindennel kapcsolatban.
Rokonainkat reálisan ítéljük meg. S egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!