Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti férfiak fickósak lehetnek még?
Figyelt kérdés
Hol találok 50 feletti férfit,akinek nem a szex az elsődleges?Van olyan,hogy max havi 1,esetleg 2 összebújás elég lehet neki? Vagy 50 feletti is igényelné gyakrabban? Engem valamiért már nem érdekel,teljesen hidegen hagy a dolog.2017. márc. 22. 23:06
1/8 anonim válasza:
Ember függő. Kinek mi az igénye. Az én párom 60 éves, és minden nap szexelne.
De ismerek 45 évest, aki elvan havi 1-2 összebújással.
Ezt nem lehet így általánositva megválaszolni :-)
2/8 aperitif válasza:
Voltam olyan 50+ társkeresőn, ahol be lehetett ikszelni, hogy szexuálisan aktív legyen a partner, vagy ne. Ilyet kéne keresned.
Egyébként ahogy az első írja, van aki fickós, van aki már nem. Az 50 év önmagában semmit sem jelent.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez a partnertől is nagymértékben függ! Te mennyi idős vagy, ha kérdezhetem?
4/8 anonim válasza:
Szerintem a férfiak ameddig csak bírják fickósak
5/8 anonim válasza:
Még 40 sem vagyok, de már rég elég a havi 1 is.
6/8 anonim válasza:
Egészségi állapottól függ. Ha egészséges, akár még 90- évesen is minden nap nyomná... csak elég ritka ennyi idősen az egészségesség.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat! 52 leszek,de fiatalos,nem trampli. Épp ez a baj,rám néznek és azt mondják,feltételezik,hogy falom a férfiakat,olyan a kisugárzásom! Pedig épp az ellenkezője...
2017. márc. 23. 16:21
8/8 anonim válasza:
Én párom 58 éves, de bizony mindennap megy a hancúr.
Emberfüggő, de ez dettó így van 40 évesen is, kinek mennyi az igénye.
Én ugyan csak 32 éves vagyok, de pont 2 éve, hogy megbolondultam e téren.Amikor összejöttünk, egyszerűen megvadultam, akarom őt a nap 24 órájában, tehát az a fontos, hogy az igények hangsúlyban legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!