Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan 30 körüli vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30 körüli vagy feletti nő, aki soha nem volt még szerelmes? Ha igen, mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem nincs olyan.
2017. márc. 6. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy még nem voltam. Volt már párkapcsolatom, ami véget ért (jóban váltunk el, még mindig beszélünk), de nem éreztem szerelmet, csak ragaszkodást és szimpátiát iránta. Fellángolásaim persze voltak, de ezek nem alakultak tovább. 31/n
2017. márc. 6. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy mi az oka?? Ki tudja?!...

Elôzô voltam

2017. márc. 6. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan mert mindegyikük olvasta anno a bravó magazin pl, ami tele volt celebekkel mar akkor is.
2017. márc. 6. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Elérhető emberbe nem. Nem tudom, mi az oka, nem szoktam ilyen hülyeségeken gondolkozni, hogy miért tetszik a piros meg miért ízlik a tökfőzelék.
2017. márc. 6. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
EGY NORMLIS,30.as NŐ,NEM VOLT MÉG SZERELMES???Kétlem,sőt...
2017. márc. 7. 02:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig, én ismerek ilyet.
2017. márc. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!