Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 feletti férfiak akinek nehezen jön össze nő annak szinte mindegy milyen nő, csak legyen?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 18:13
1/11 anonim válasza:
Ilyen korban már örül az ember, ha talál valakit, a szépség nem kritérium, csak az élvezet számít.
51/F
2/11 anonim válasza:
Szimpátia, ápoltság, a szexhez ennyi nekem elég. 47F
3/11 anonim válasza:
Nekem nem mindegy. Normál elvárásaim vannak, amiket én is tudok nyújtani. 45/f
4/11 A kérdező kommentje:
Eggyüttélésre gondolok.
2020. okt. 19. 18:45
5/11 anonim válasza:
Ja, én meg szeretőre gondoltam.... 2#
6/11 anonim válasza:
Ez semmilyen korban sem így működik. Férfiaknál és nőknél sem. A prioritások változnak az idő folyamán, de nem lesz kevesebb az elvárás, csak más fontosabb.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem mindegy hogy milyen és ki.
Fontos hogy legyen szikra kettőnk között.
9/11 anonim válasza:
#4 Ha találsz is valakit abból nem biztos, hogy lesz együttélés. Nekem is van egy 1,5 éves kapcsolatom, pár percre lakunk egymástól, mindegyőnknek van saját otthona, én egyedül, ő a gyerekeivel él, de ősszeköltözés még tervben sincs, sőt ez idő alatt csak 2x aludt nálam. Persze szex többször van, de utána mindig hazamegy, még ha nem is lenne muszáj.
45F
10/11 anonim válasza:
Neeem! Ezért is vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!