Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy a párom elvárja, hogy csak én takaritsak, mossak stb? Huszas éveink elején járunk és mindketten dolgozunk.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 11:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg teljesen mindegy mekkora az a lakas, akkor is undorító és szánalmas a kedves párjának a hozzáállása, hogy parancsba adja a kérdezőnek, hogy vásároljon be meg takarítson ki, mire jönnek a szülei, ő addig elmegy ide-oda vagy épp a kanapén dögölve nézi a meccset, amíg a kérdező mossa a szaros gatyáit meg főz rá. Azért ne már! Ennyire életképtelen troger senki nem lehet, ő is ugyanúgy koszol a lakásban, csinálja a mosatlan edényt, a ruhákat stb, igen is fogja magát és álljon neki ő is porszívózni vagy kimosni vagy épp elmosogatni és ne várja el, hogy a kérdező helyette is mindent megcsináljon, miközben ő is ugyanúgy dolgozik. Az meg különösen gyomorforgató, hogy azzal “zsarolja” a kérdezőt, hogyha nem csinálja meg egyedül a házimunkát, akkor elköltözik. Pfff, szánalom. Az ilyen költözzön is vissza a mama szoknyája mellé, csoda hogy a seggét nem kell helyette kitörölni...🤦🏻‍♀️
2021. ápr. 3. 18:27
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem normális, csak kihasznál. Az ilyen tiszteletlen lusta disznóval 1 napot se lennék együtt.

Én 11 éve vagyok a párommal, mindketten dolgozunk, ezért mindketten egyenlő arányban osztozunk a házimunkán is. Az egyedüli 2 dolog ami saját feladat, az nekem a főzés, mert én szeretek+ nekem jobban megy, neki kevésbé, viszont én meg bevásárolni/ postára utálok járni, így ezeket meg a férjem intézi. Ebben egyeztünk meg. Nekünk ez jobb így. Minden más közös. 35/N

2021. ápr. 3. 22:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülj ha elmegy. Anyagilag sem vagy előbbre, porig aláz, akkor minek? Nagyon nem normális amit csinál.
2021. ápr. 5. 07:01
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem, az ilyen hogy alakul ki?

Kezébe adod a felmosórongyot, hogy most szépen mosson fel, akkor mi történik? Kiesik a kezéből?

Vagy nem főzöl, elmész valahova sétálni, akkor ő ott éhenhal?

Nálunk én végzem a házimunka nagyobb részét, de a feleségem sokkal jobb menedzser. Én szétszórt vagyok, feledékeny, és nem veszem észre ha rumli van. Ő megmondja mit kell csinálni, én meg megcsinálom. Már ha nem felejtem el. De ennyi összecsiszolódás kellett, hogy én ügyelek rá h ne felejtsem el, de azért ő is.

2021. ápr. 6. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!