Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 45-50 közötti férfi már normálisan tudja kezelni, ha vonzódik egy fiatalabb kollégájához. De mindkettejük párkapcsolatban él. Emiatt nem történhet semmi.?
Szerintem ez nem korfüggő. Akinek kiegyensúlyozott kapcsolata van és boldog családi életet él, az nagy eséllyel nem fog belemenni kollégával semmibe, mert tudja, hogy az kész lebukás. Ettől még simán megdönthet más nőket, akiket évente egy kalandra használ, de mélyebben nem megy bele.
Ha érzelmei lesznek valaki iránt, az elől elmenekül.
Aztán vannak az érzelmesebb férfiak és akiknek kihűlt, kiüresedett párkapcsolata van, ők valószínű belesodródnak ilyen esetben a románcba.
Igen. Nekem legalábbis megy. Van egy 26 éves kolléganőm akivel egész jóban vagyok, időnként tett utalást arra, hogy nem lenne rossz, ha több is lenne köztünk. A mostani pasija is idősebb, 41 éves, de inkább egy nagy gyerek, nulla jövőképpel, és az összeköltözésre is csak kifogásai vannak stb.
Nekem meg ugyan van barátnőm, de nem tervezzük az összeköltözést, jó ez így nekünk.
Nem azt mondom, hogy nem örülnék egy kalandnak vele, de valahogy nem éri meg kockáztatni a mostani kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!