Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy a párom elvárja, hogy csak én takaritsak, mossak stb? Huszas éveink elején járunk és mindketten dolgozunk.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 11:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
94%
annyira hogy most kell dobni.
2021. ápr. 2. 11:36
 2/34 anonim ***** válasza:
8%
Attol fugg mennyivel keres tobbet mint te
2021. ápr. 2. 11:39
 3/34 anonim ***** válasza:
92%
Az nem normalis, osszekoltozol ilyen multszazadi gondolkodasu emberrel.
2021. ápr. 2. 11:41
 4/34 anonim ***** válasza:
19%
Attól függ mit beszéltetek meg. Vannak olyan családok, ahol a férfi hazaviszi az 500-600-800 ezret, vagy még többet és úgy van megbeszélve, hogy ezért cserébe a nő végzi a mindennapos házimunkák nagy részét. Ketten vagytok, felnőttek vagytok, rajtatok múlik mit beszéltek meg. Ha nem tetszik valami, akkor valóban el lehet menni.
2021. ápr. 2. 11:42
 5/34 A kérdező kommentje:
Több hónapig az én fizumbol éltünk, mert nem dolgozott. És akkor is elvárta.. egésznap ittgon volt, semmit sem csinált csak játszott kb.
2021. ápr. 2. 11:42
 6/34 A kérdező kommentje:
Összeköltözésünk elején ugy volt, hogy közösen végezzük majd, aztán teljesen megváltozott.
2021. ápr. 2. 11:43
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt ne hagyd.
2021. ápr. 2. 11:44
 8/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem normális, a legjobb az lenne, ha már most otthagynád.
2021. ápr. 2. 11:49
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
És ez csak rosszabb lesz! Kuka
2021. ápr. 2. 12:06
 10/34 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk az se normális, aki szerint csak az 50-50% a megoldás mindenre. Az én barátom otthonról dolgozik, ezért ő csinálja szerintem a házimunkák többségét (amik megvannak napi maximum 1 óra alatt), én pedig inkább többet főzök, főleg hétvégén. De nem nézegetjük hogy jaj akkor most ki csinált többet, vagy kevesebbet. Mondjuk ehhez kell egy normális pár, aki rendszerető és magától is megcsinál dolgokat, nem kell mondani neki. Csak a barátom is pl 19 éves kora óta külön és a szüleitől és megtanult magára főzni, takarítani magától még mielőtt megismerkedtünk.
2021. ápr. 2. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!